Presunúť na hlavný obsah

Luxusné krémy, ktoré nás svojimi účinkami prekvapili: Tieto vašu pleť skutočne vypnú a zmenia váš look

Krása

Čo takto dopriať pleti skutočný luxus a obmeniť tak svoj vzhľad bez pomoci skrášľovacích zákrokov? Týmito skvostami skryjete hriechy životného štýlu.

Či sa nám to páči alebo nie, s pribúdajúcim vekom pribúdajú viditeľné stopy životného štýlu aj na našej tvári. Nemusíte sa vrhnúť drasticky do boja so starnutím, stačí keď pleti doprajete to najlepšie, čo sa dá. Pleť totiž stráca nielen hydratáciu, ale aj kolagén a na to, aby získala späť žiarivý a vypnutý vzhľad ju musíte pravidelne zásobovať tými najdôležitejšími zložkami. 

Inšpirujte sa: Líčite sa správne? Prezradíme vám najnovšie kontúrovacie paletky a šikovné triky, ako zvýrazniť lícne kosti

Vybrali sme pre vás novinky, vďaka ktorým sa vám táto investícia vráti späť v podobe absolútne perfektného vzhľadu, vyskúšate?

Revolúcia v starostlivosti o pleť

Krém Shiseido Essential Energy Day Cream je založený na báze technológie ReNura Techology. Tá kombinuje mechanické pôsobenie krému a biologický účinok na stimuláciu nervového systému. Dôležité je totiž aj to, ako máme nastavenú našu myseľ a čistá by mala byť nielen pleť, ale práve aj hlava, aspoň v to veria Japonci, ktorých životný štýl je pre nás stále inšpirujúci, nakoľko sa dožívajú krásny vek a vyzerajú stále mlado. 

Rituál kaviárového pôžitku

Ak túžite po tom, aby vaše kontúry tváre boli pevnejšie a vaša pleť je často vystavovaná vplyvu životného prostredia či náročného životného štýlu, ste na správnom mieste. Luxusný krém La Prairie Skin Caviar Luxe funguje na báze revolučného dvojfázového systému a vďaka výživnému výťažku z kaviáru (ktorého je na svete čím ďalej, tým menej a preto jeho cena neustále rastie) dopraje pleti len to najlepšie. V kombinácii s vitamínmi a exkluzívnym bunkovým komplexom dokonale vypne pleť.  Ide o vrcholné spojenie vedy a luxusu.

Prirodzená obranyschopnosť pre najzraniteľnejšiu pleť

Citlivosť pleti sa prejavuje práve v napätých pracovných dňoch a období, ktoré je pred nami. Komfort pleti zabezpečíte, keď tento hektický životný štýl potlačíte a dodáte pleti harmóniu. Ochrana bioflóry je obzvlášť dôležitá a pleti poskytuje úľavu. Šetrný pleťový krém pre ochranu bioflóry citlivej pleti Matis Sensibiotic Cream je bohatý na prírodné zloženie rastlinných aktívnych výťažkov z kvetu šafránu, kvetinovú vodu z lipy a esenciálnym voskom z kvetu pomarančovníka. Aj tá najzraniteľnejšia pleť si tak vytvorí prirodzenú obranyschopnosť.

 

Krém ideálny do mestského prostredia

Mladé ženy sú čoraz ambicióznejšie a s kariérnym rastom prichádza aj daň v podobe zaťaženia pleti. Denný krém Estée Lauder Daywear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme je vhodný práve pre ženy, ktoré sa pohybujú v mestskom prostredí. Super Anti-Oxidant Complex zahŕňa optimálnu dávku významných antioxidantov, ktorých funkciou je neustále regenerovať a obnovovať pleť. 

Spomaľte životný štýl, spomalíte aj starnutie

Nenechajte svoju pleť dusiť sa vplyvmi okolitého prostredia. Dochádza totiž k oxidačnému stresu a ten ovplyvňuje schopnosť mitochondrií dýchať. Aby si pleť udržala svoje vlastnosti, potrebuje kyslík. V dennom kréme Vichy Slow Age nájdete koktail aktívnych ingrediencií na báze prírodných zložiek s jediným cieľom - vyhladiť vrásky. 

Neprehliadnite: Pleťové séra, ktoré vo vás prebudia život: Sústreďte svoju pozornosť na tieto omladzujúce triky