Presunúť na hlavný obsah

Zahaľte svoj krk do toho najpríjemnejšieho materiálu: Šály tejto jesene si vás určite získajú svojimi štýlmi

Móda

Síce prežívame krásne dni babieho leta, rána aj večery sú chladné. Nedovoľte nástrahám choroby, aby vás prepadli a ukryte svoj krk do jemného šálu. Materiály, ktoré sa striedajú v tohtoročných kolekciách budete chcieť mať doma aj vy!

Šál je veľmi praktická maličkosť. Ráno si ho previažete okolo krku, prehodíte cez plecia aby vám v štýlovom jesennom kabátiku nebolo zima, alebo nim iba dodáte outfitu náznak farby. Inšpirácia prichádza k každej strany. Výnimočný šál môžete so sebou nosiť naozaj počas každého chladnejšieho dňa.

Mohlo by vás zaujímať: 7 jesenných trendov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa v šatníku: Tieto kúsky neoľutujete!

Ako v bavlnke

Veľký hrubý šál je must have každej jesene. Môžete ho použiť ako veľkú deku, do ktorej sa ľahko zababušíte a zima naozaj nedostane žiadnu šancu. Jemná farba nie je ponurá, práve naopak. Zostanete v neutrálnych tónoch a zapadnete do jesennej palety farieb.

V klasickom prevedení

Ak chcete investovať do kúsku, ktorý sa počas sezóny nestane opozeraným, vyberte klasické veľké káro. Má šmrnc a štýl a nikdy ním nevkročíte vedľa. Neutrálne farby môžete nosiť s čímkoľvek, takže jeho kombinovanie bude naozaj jedna veľká hra.

Jemná aplikácia na povrchu

Aj čierna farba vie rozžiariť bežný deň. Stačí ak svoj šál obohatíte o malú aplikáciu. Výrazné kúsky nie sú tak praktické ako čierne, preto ak je akcent malý, nezbaví šál čiernej použiteľnosti. Zaujímavosť mu dodá čipka, perly sú tiež moderné.

Dotyk umelého luxusu

Klasické kožušiny už dávno nie sú in. Ochrancovia zvierat by vám o tom vedeli rozprávať svoje. Umelý kúsok môže splniť svoju módnu funkciu rovnako dobre, prím hrajú aj farby, ktorých je na jeseň na odevoch pomenej. Omotajte si okolo krku jemnú kožušinovú látku a všetky oči budú na vás.

Prečítajte si tiež: Nesmrteľná kombinácia: Rifle a sako noste v týchto trendy kombináciách, ktoré nikdy nebudú nudné

Elegantná dáma

Svoju funkciu splní aj tenšia prikrývka krku či pliec v podobe šatky. Dá sa ľahko zladiť s celkovým lookom a vám dodá eleganciu ako z dôb minulých. Jej lesklý materiál vie pekne doplniť aj kabelku či vrkoč z vašich vlasov.