Presunúť na hlavný obsah

Ozdobte svoje uši sexi kruhmi: Ak ste im kedysi hovorili nie, teraz je ten správny čas v nich zažiariť

Móda

To, že sa trendy neustále vracajú, je jedna svätá pravda! Tipovali by ste však, že viacerými ženami tak nenávidený trend v podobe kruhových náušníc sa vráti späť? Ak ste ich pochovali hlboko v útrobách svojho šatníka, je na čase ich opäť vzkriesiť. Takto ich nosia aj svetové ikony.

Malé ale hrubé 

Ak chcete nadčasový kúsok, ktorý budete vedieť vo svojich ušiach nosiť aj viac sezón, určite si zadovážte menšiu verziu kruhov. Nie sú vtieravé, práve naopak, pôsobia elegantne. Hrubší variant sa bude na ušiach krásne skvieť.

Prečítajte si tiež: Najštýlovejšia pokrývka hlavy sezóny: Vyskúšajte rybársky klobúk a užívajte si jeho praktickosť

S leskom trblietok 

Ak si udalosť žiada niečo viac, klasické striebro ozdobia jemné flitre či drahé kamene. Všetko záleží už na vašom rozpočte. Nemusíte sa pritom držať iba zabehnutých farebných pravidiel. Prekvapiť vie aj kombinovanie farieb trblietok či rozdiel farebnosti základu náušnice od kameňov.

Malý dodatok

Svoje kruhy môžete pekne obmieňať. Niečo extra im dodá práve navlečenie zaujímavého doplnku. Môžete nim vyjadriť svoju aktuálnu náladu, ale aj podtrhnúť svoje postavenie. Dosiahnu až po vaše plecia a predĺžia vám krk. 

Na veľkosti záleží 

Opakom elegantných maličkých náušníc sú veľké kruhy s nádychom minulosti. Takéto niečo by si trúfla na uši dať pred pár rokmi aj Spice Girl. Teraz ich laďte do akéhokoľvek looku. Krásne sú s čiernymi šatami, ale nepohrdnú ani športovým outfitom, ktorému dodajú na extravagantnosti. 

Mohlo by vás zaujímať: Štýlové malé kabelky, ktorými si osviežite jesenné dni: Jednu z nich pravdepodobne potrebujete

Kombinované šťastie

Zložitejšie kruhové náušnice nemusia pôsobiť vôbec vulgárne. Klasickému jednému krúžku dodajú hĺbku a efekt peknej priestorovosti. Zamilujete si ich na prvý pohľad!