Presunúť na hlavný obsah

Kovbojské čižmy túto jeseň ovládnu trendy: Ich dizajn vás prevedie späť v čase, noste ich moderne

Móda

Kovbojské topánky sú späť v hre a ak si vás nezískali po minulé sezóny, táto bude výnimka. Milánske móla uchvátil tento trend obuvi a v kombinácii s nevtieravým štýlom rozochveje nejedno ženské srdce.

Ikonické topánky z amerických filmov zažívajú návrat na módnu scénu. Na výslnie ich dostal módny dom Fendi, no kovbojky boli súčasťou prehliadkových mól módnej návrhárky Isabel Marant či Calvina Kleina. Tento trend stál vždy na periférii záujmov. Nemusíte byť priaznivcami westernu, táto jesenná obuv prešla modernou víziou a dizajn topánok je predzvesťou naozaj pôsobivého outfitu. 

Kovbojská obuv v duchu 70. rokov zarezonovala v tohtoročných jesenných kolekciách natoľko, že je dominantným prvkom, ku ktorému netreba viac. V duchu hesla „Less is more“ najlepšie vyniknú, keď ich skombinujete s čistými líniami a vyhnete sa gýčovým trendom. V modernom svete totiž žena trendy iba nesleduje, ale ona sama môžete byť inšpiratívnou a o krok vpred. 

Spoznajte trendy: Kabelky, ktoré budú v móde už túto jeseň 2018: Tieto patria k horúcim favoritom!

Čierna cowboy klasika

Klasické čierne westernovky sú základom šatníka a využijete ich pri rôznych príležitostiach. Výborne sa hodia k ležérnejším outfitom, ale tiež k sukni či šatám. Túto sezónu hlásia záplavu šiat a v kombinácii s biker bundičkou alebo kašmírovým svetrom budete IN.

Zvieracia potlač nemusí pôsobiť gýčovo

Jedným z kľúčových prvkov jesenných trendov, ktoré sme mohli vidieť na prehliadkových mólach je zvieracia potlač. Na čižmičkách tohto typu nie sú výnimkou. K elegantnému outfitu do práce sú ako stvorené a rovnako pekne vyniknú aj v spojitosti s čiernou. Nebojte sa kombinovať vzájomne vzory.

Biele kovbojské čižmy

Návrat bielych čižmičiek vyvoláva doslova nostalgiu. Nosiť biele topánky, konkrétne v tomto štýle, nie je také jednoduché ako sa na prvý pohľad môže zdať. Buď vám sadnú alebo nie. Pokiaľ sa s nimi necítite byť stotožnená, voľte inú farbu. Je tu totiž tenká hranica medzi vycibreným vkusom a lacným dojmom.

Pastel sa primiešal aj do jesene

Pastel nie je typickým atribútom jesene, no práve to pre nás prináša výzvu. Baby ružová na kovbojských čižmičkách ponúka priestor na vznik zaujímavých stylingov s dávkou šmrncu. Look s nádychom vidieckeho štýlu dosiahnete, ak si ich obujete so šatami voľného strihu. 

Káro

Károvaný vzor nesmie na módnej scéne chýbať a v odtieňoch sivej sa vie prispôsobiť akémukoľvek outfitu. Tento vzor sa hodí hádam každej žene a čo je veľkou výhodou, je nesmrteľný a tak všetky kúsky v tomto prevedení môžete nosiť aj o rok, dva a podobne. 

Inšpirujte sa: Outfity z tmavomodrej rifľoviny si opätovne zamilujete: Nič krajšie si skorú jeseň nemôžete priať

Viac módnych inšpirácií si nenechajte ujsť v novom magazíne FEMINITY jeseň 2018, ktorý je práve v stánkoch. Pozrite si, čo vás v ňom čaká.