Presunúť na hlavný obsah

Rozdiel medzi dezodorantom a antiperspirantom stále mnohí netušia: Takto sa v lete nebude potiť

Krása

Pokožka ženského podpazušia je veľmi jemná a neustále vystavovaná nástrahám vonkajšieho podnebia. Holenie jej neprospieva, a inak to nie je ani v prípade prípravkov proti poteniu. Vyberte si s nami tie najlepšie a pomôžte si ku krásnej vôni počas celého dňa.

Základným rozdielom medzi antiperspirantom a dezodorantom je ich schopnosť blokovať potné žľazy a zastavovať naše potenie. Kým funkciou dezodorantu je iba poskytnúť nám dokonalý voňavý komfort, antiperspirant bojuje aj s vlhkosťou priamo v podpazuší. Jeho účinné hliníkové soli zamedzujú tvorbe potu a nás tak nechávajú svieže po celý deň. Siahajte preto po tých správnych výrobkoch

Mohlo by vás zaujímať: Umývať si neustále vlasy v teple nie je zdravé: Tento jednoduchý trik ich však pred potením ochráni oveľa dlhšie

S veľkou silou aj pri pohybe

Ak ste aj počas letných dní v pohybe, nezabúdajte na ochranu a stavte na antiperspirant. Novinky, ktoré ponúkajú obchodné reťazce majú vylepšené funkcie, ktoré vám zabezpečia komfort počas celého dňa. Na prepotené tričko môžete jednoducho iba zabudnúť!

Vegánska ochrana pre vaše podpazušie

Dezodoranty neobsahujú hliníkové soli a preto sa mnohé firmy snažia o ich vegánske prevedenia. S týmto prípravkom máte istotu, že chránite ako svoje telo, tak aj životné prostredie. Svieža citrusová vôňa vás nabudí a zabezpečí vám dobrú náladu počas celého dňa.

48 hodinové pohodlie

Čaká vás dlhý deň a chcete mať istotu, že aj ráno sa prebudíte svieža? Na festivaly, dovolenky, či len prespávačky u kamarátok je najlepšie použiť 48 hodinovú ochranu. Neviditeľné zloženie robí z guľôčkového antiperspirantu číslo jedno v starostlivosti o pokožku podpazušia. 

Silný, ale jemný

Podobné účinky má aj špeciálne vyvinutá formula, ktorá sa stará o vašu pleť hneď po oholení. Zacelí malé ranky po strojčeku či žiletke a vám zanechá iba žiarivú a neustále suchú pokožku. Pri výbere toho správneho produktu by ste mali dbať práve na možné podráždenie pokožky, ktorému sa samozrejme chcete vyhnúť.

Prečítajte si tiež: Opuchnutým nohám z tepla odzvonilo: Tieto pomôcky vám pomôžu zbaviť sa ich raz a navždy

Vôňa vždy po ruke

Guľôčkovým spoločníkom, ktorý sa zmestí do každej kabelky, sa môže stať aj vaša obľúbená vôňa. Jemne tlmí zápach a vaše telo rozvonia práve na to určených bodoch. Potrite ním zápästia, krk či kľúčne kosti. V priebehu okamihu sa stanete femma fatale a bez potu!