Presunúť na hlavný obsah

Plavky s vysokým pásom: Ich nosenie z vás spraví plážovú bohyňu, nemáte v nich totiž čo stratiť

Móda

Plavky s vysokým pásom už dávno nie sú len záležitosťou, ktorú si majú na seba obliecť, ženy ktoré potrebujú prekryť bruško. Množstvo vzorov, kombinácií či materiálov z nich robí kúsok tohto leta, ktorý by ste si mali obliecť ešte aj vy!

Hra s farbami leta

Svoje plavky môžete vyberať presne podľa toho, čo sa vám páči, alebo sa zamyslieť aj nad tým, aká farba je dokonalým letným synonymom. Korálovej sa v letných dňoch medze naozaj nekladú. Vyzerá vynikajúco a pritom stále sviežo a žensky aj na vysokých kúskoch.

Prečítajte si tiež: Kúsok letnej pohody pre vaše vlasy: Štýlové letné látkové čelenky vám budú najlepším spoločníkom na pláž

Čierna v netradičnom ponímaní

Ani čierny vysoký spodok nemusí byť nudný. Viete ho osviežiť hneď dvoma spôsobmi. Vyberajte kúsky, ktoré majú na sebe potlač. Či už pôjde o 3D vzory v podobe kvetov, kamienkov alebo flitrov, alebo o klasickejšie vyšívanie, vo všetkom budete pokladaná za štýlovú. Vyhrať sa však dá aj s výberom vrchného dielu, ktorý vôbec nemusí ladiť s čiernym spodkom.

Nová textúra

Plavky s vysokým pásom prežiari aj náznak novej textúry či materiálu, z ktorého sú tieto kúsky vyrobené. Vyskúšajte do látky vtlačený pásik či dvojmateriálové plavky, ktoré sú jednoznačne číslo jedna. 

Otvory a mnohé ďalšie

Vysoký spodok nie je už sám o sebe vysokým spodkom, akonáhle vyberiete členený či dierkovaný kúsok. Všitá sieťka, malý otvor či zaujímavo krížené pásy látky, premenia to, čo je pokladané za nesexuálne, na dokonalý symbol ženskosti.

Mohlo by vás zaujímať: Jemné blúzky z tylu: Nebojte sa ich ani v lete a nečakane ukážte kúsok pokožky

Námorníčka uprostred leta

Svoju pozitívnu letnú náladu dokážete podtrhnúť práve kúsok v modrej či červenej farbe. Pozorne sa však zamerajte aj na výber pásikov. Zvislé vám predĺžia driek, horizontálne krásne vymodelujú zadok. Tak na ktorú variantu stavíte vy?