Presunúť na hlavný obsah

Airport runway: Inšpirujte sa týmito outfitmi a nahoďte sa na cestu do lietadla štýlovo a pohodlne

Móda

Letisková móda nepodlieha žiadnym módnym pravidlám a je len na vás, aký štýl si zvolíte. Heslom tohto cestovateľského leta je komfort, minimalizmus a nadčasovosť. Kľúčové slová, ktoré vám napovedia, akým smerom sa môže uberať vaša najbližšia cesta.

Či už sa vyberiete na cestu okolo sveta s batohom na chrbte, alebo s vašou polovičkou vo dvojici, nezabudnite na tieto letiskové esencie, ktoré by zaručene nemali chýbať ani vo vašej výbave. Bon Voyage!

Inspiration

Inšpirujte sa týmto nezameniteľným štýlom a odštartujte svoju dovolenku s poriadnou dávkou dobrodružstva. Nezabudnite na praktické prvky, ktoré by nemali chýbať v cestovateľskej výbave každého moderného muža a užite si svoju cestu naozaj jedinečne. S moderným batohom na chrbte by ste azda zvládli aj cestu okolo sveta!

Nenechajte si ujsť: Buďte chic v doplnkoch ako od babičky: Tieto teraz najštýlovejšie kúsky nájdete v šatníku svojej starej mamy

Couple moment

Cestovanie vo dvojici má taktiež svoje čaro a je len na vás, akú destináciu si zvolíte. Mladé a nespútané dvojice s poriadnou dávkou šmrncu si zaručene prídu na svoje. Pohodlný outfit, štýlové tenisky, diár na cesty či najnovšia technológia by určite nemali chýbať ani vo vašom kufri. K dokonalému šťastiu vám postačí už len ten správny smer, ktorým sa spoločne vydáte.

Comfort

Heslom tohto cestovateľského leta je hlavne komfort. Ten vám zaručia správne zvolené esencie, vďaka ktorým bude vaše cestovanie oveľa príjemnejšie. Buďte štýlovým mužom, ktorý však dbá v prvom rade na svoje pohodlie a osobitý vkus. Nezabudnite si do svojho batoha zabaliť aj slúchadlá, pretože s hudbou sa vám bude letieť omnoho lepšie.

Inšpirujte sa: Jemné blúzky z tylu: Nebojte sa ich ani v lete a nečakane ukážte kúsok pokožky

Style

Letiskový štýl, ktorý dokazuje, že aj cestovanie môže byť štýlové a nadčasové. Zabudnite na vyťahané tepláky a stavte na modernejšiu verziu vášho šatníka. Cestovanie lietadlom si vyžaduje aj váš vzácny čas, ktorý si však môžete skrátiť príjemným čítaním či počúvaním dobrej hudby. Do batožiny si pribaľte aj fotoaparát, na ktorý zachytíte tie najkrajšie momenty z vášho leta.

Sporty Chic

Dáma, ktorá sa nebojí prejaviť svoju osobnosť a jedinečný cit pre módu. Časy, keď ženy chodili na letisko v lodičkách, sú dávno preč a do módy prichádza komfort, ktorý však udáva najvyššie trendy. Dôkaz, že aj športová súprava vie vyzerať žensky a dokonca sexi! So správne zvolenými doplnkami budete doslova žiariť.

Mohlo by vás zaujímať: Osviežte svoj telefón sviežim dizajnom: Tieto kryty na mobil si určite počas leta zamilujete

Viac zaujímavých článkov nájdete v aktuálnom magazíne FEMINITY LETO 2018, ktorý je práve v predaji