Presunúť na hlavný obsah

Svieže letné doplnky ako z dovolenky: Ukážte svetu svoju letnú náladu v podobe maličkostí z mušlí či ratanu

Móda

Krásne letné doplnky dokážu každý jeden outfit premeniť na nezabudnuteľnú cestovateľskú jazdu. Morské motívy sa k nám vracajú nielen na oblečení, ale aj na náhrdelníkoch či taškách. Majte svoju obľúbenú destináciu pri sebe, aj keď sa v nej momentálne už nenachádzate. K letnej pohode vám pomôžu tieto štýlové doplnky.

Ako talizman

Podobný náhrdelník si viete vyrobiť aj sama doma. Ak zbierate pri mori mušle, ich využitiu sa medze naozaj nekladú. Dokážu však krásne zažiariť aj na vašom krku. Takýto kúsok vám bude pripomínať letnú pohodu a krásne miesta počas každého jedného dňa, keď ho budete mať na krku.

Prečítajte si tiež: Letný trend po novom: Takto si užite námornícke farby a nechajte ich zažiariť v netradičných outfitoch

Mixovanie farieb

Štýlové letné kabelky sú vyrábané z čo najnetradičnejších materiálov. Zaujmite pôsobivým spojením farieb a prírodných materiálov. Nič nepokazíte žiarivou červenou, ale ani hnedou či oranžovou. Tieto farby pôsobia s klasickou farbou slamy dokonale sviežo.

Oceán v ušiach

Podobne ako pri talizmane na krku, môžete kúsok pláže nosiť aj vo svojich ušných dierkach. Pôsobivé náušnice z mušlí si získajú naozaj každého. Sú ako stvorené na letné párty. Spolu s ľahkými letnými šatami vytvoria skvelý pár.

Slama na hlave

Aj keď podobné slovné spojenie môže znieť práve negatívne, opak je pravdou. Slamený klobúk slávy každé leto svoj veľký comeback. Túto sezónu stavte na menšie kúsky, nevyhýbajte sa ani mašliam či šatkám, ktoré ho pekne osviežia. 

Mohlo by vás zaujímať: STRANGE LOVE: Nohavicový kostým ako nový znak ženskosti: Vylepšite si šatník vďaka týmto lookom

Dokonalé letné stužky

Kabelku ako utkanú z jemnej vlny vám zabezpečia práve stužky alebo akési nite, z ktorých je táto kráska zložená. Je veľmi praktická, pretože je ľahká a naozaj sa do nej zmestí čokoľvek. Okrem iného máte možnosť vybrať si z množstva variant. Kombinuje sa naozaj ľahko a z každého outfitu vyčaruje naozaj dokonalú letnú pohodu.