Presunúť na hlavný obsah

Letná fixácia bez akéhokoľvek mazu: Vyskúšajte púder v podobe perál, ktoré prežiaria vašu pleť

Krása

Fixovanie denného make-upu je v lete jedným z najdôležitejších krokov celej rannej ženskej beauty procedúry. Nič predsa nechcete nechať na náhodu. Doprajte svojej pleti neviazanú žiaru, avšak skryte všetky mastné nedokonalosti. Tento malý pomocník vám v tom pomôže.

Krásne zjednotenie

Perlové púdre oplývajú jednou obrovskou výhodou. Sú jemné a ľahké zároveň, avšak dokážu poskytnúť komplexné zjednotenie akékoľvek typu pleti. Ich farebné guľôčky sú špeciálne zamerané na každý neduh, ktorý by sa mohol na pokožke objaviť a spolu účinne bojujú proti jeho odstráneniu. 

Prečítajte si tiež: Mačacie oči sa opäť vracajú do módy: Vytvorte si aj vy najoriginálnejší look 90. rokov s nádychom súčasnosti

Podtrhne opálenie

Púder vo forme perličiek je aj vhodným spoločníkom na letné cesty. Vyberajte jeho tmavšiu variantu vo forme bronzeru a ukážte svetu svoje dokonalé lícne kosti. Opálenej tvári dodá ten pravý lesk a podtrhne vaše letné črty.

Luxusná perlová starostlivosť

Milované perly si môžete dopriať aj v podobe luxusnej pleťovej masky. Vďaka nej bude vaša pleť žiariť a zachová si v sebe všetky potrebné letné živiny. K dokonalosti jej potom naozaj nebude treba veľa!

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Dokonalá manikúra aj počas letných mesiacov: Gél lak vám zabezpečí svieže nechty po dobu troch týždňov

Podkladová báza perlovej textúry

Dokonalý make up viete dosiahnuť iba na vyčistenej a sviežej pleti, ktorá priam dýcha radosťou. Perlová báza pod make up zjednotí povrch pleti a dodá jej jemný lesk. Stiahne potrebný maz, avšak nechá pleť žiariť zdravým. 

 

Pomocník proti mastnej pleti

Perlové púdre si viete vybrať presne na potreby svojej pleti. Niektoré typy sú vhodné práve na dokonalé zmatnenie, ktoré v lete požadujú od svojho púdra mnohé ženy. Nikdy však nenechajú vašu pleť bez života- to je ich zázračnou schopnosťou. Vďaka prežiarujúcim častiam jej dodajú spontánny lesk.