Presunúť na hlavný obsah

Make-up vychytávky, po ktorých sa oplatí siahnuť: Vaša pleť bude na leto vyzerať hladko ako vyretušovaná

Krása

Vaša pleť potrebuje rozjasniť prirodzeným spôsobom. Dokonale žiarivý film na vašich lícnych kostiach zabezpečí, že budete oslnivá ako nikdy predtým.

Zvodná pleť vďaka štyrom farbám

Kombinácia štyroch farieb, ktoré zabezpečia pleť ako pobozkanú slnkom. Elizabeth Arden Limited Edition Fourever Glow Highlighting Powder je novinka, ktorú toto leto jednoznačne potrebujete. Žiarivé perly vytvárajú prirodzenú farbu a zanechávajú pleť pekne rozjasnenú. Môžete aplikovať jeden odtieň, ale jedinečný efekt dosiahnete kombináciou všetkých. 

Inšpirujte sa: Najlepšie pleťové krémy s ochranným faktorom: Chráňte svoju citlivú pleť pred jarným slnkom!

Tekutý rozjasňovač vaša pleť potrebuje

Tekutý rozjasňovač na beauty scéne chýbal. Nový Glow Mon Amour od L'Oréal Paris je obohatený o kokosový olej a vďaka tomu zabezpečí prirodzene rozjasnenú pleť. Stačí naniesť pár kvapiek na lícne kosti a vklepte jemne do pleti. Môžete aplikovať nad bronzer, na špičku nosa a nad hornú peru. 

Sila atraktívnosti

Micelárne mlieko Dior Hydra Life Miccelar Milk v sebe spája silu čistenia a výživné bohatstvo mlieka. Ide o revolúciu v tejto oblasti, ktoré zabezpečí, že ženy s normálnou a citlivou pleťou môžu vyskúšať toto jedinečné spojenie. Voňavá a svieža textúra zabezpečí prechod z mlieka na vodu, a to hneď po kontakte s pleťou.

Nočné sérum proti začínajúcim vráskam

Sérum, ktoré vás zachráni kedykoľvek a aj preto patrí medzi bestsellery. Estée Lauder Advanced Night Repair zjednocuje pleť a vypĺňa jemné nedostatky. Nezanecháva mastný film a pleť je pritom počas noci hlboko vyživená. Začínajúce vrásky tak ešte na chvíľu oddialite.

Mohlo by vás zaujímať: Najnovšie trendy lakov na nechty pre sezónu jar 2018: Nechajte sa inšpirovať!

Vyretušovaná pleť ako s aplikáciou na vyhladenie

Dokonalá starostlivosť o pleť pre generáciu mileniálov, taký je Shiseido IBUKI Smart Filtering Smoother. Životný štýl žien je aktívny, ženy sú zaneprázdnené, snažia sa riešiť biznis aj materstvo a rodinu. Inteligentný filter, ktorý privedie váš make-up k dokonalosti a fotogenickosti. Aplikujte ho vždy ako posledný krok v starostlivosti o pleť. Vyretušuje pleť ako aplikácia na vyhladenie pleti.