Presunúť na hlavný obsah

Môj manžel ma opustil kvôli úplnej hlúposti: Verili by ste, že niečo TAKÉTO môže vášmu mužovi prekážať?

Partnerské vzťahy

Keď sa občas k tejto veci vyjadril, pokladala som to len za hlúpy vtip. Po roku manželstva to však zašlo priďaleko.

Karol a ja sme mali tak trochu netradičné manželstvo. Môj muž bol fanúšikom naturálneho spôsobu života, a preto mal na niektoré veci úplne odlišný názor. Napriek tomu som ho milovala.

Mohlo by vás zaujimať: Najdôležitejšie vlastnosti muža, ktoré si ženy na ňom vážia: Má ich aj ten váš?

Všetko v jeho živote malo isté pravidlá. Už roky bol vegetarián, ale to mi vôbec neprekážalo. Pred svadbou som sa snažila zbaviť niekoľkých kíl a jeho strava mi k tomu dopomohla. Po svadbe som to však už príliš neriešila. Hoci sa ma Karol snažil zopárkrát na zdravú stravu prehovoriť, vždy som sa vrátila ku svojim starým zvykom.

Problém bol však v niečom inom

Už vo vzťahu mi prišlo zvláštne, že Karol neustále zisťoval, kedy a ako dlho trvajú "moje dni." Práve v tom období sme sa príliš nestretávali. Ja som bola zo začiatku aj rada, lebo som v tom čase aj tak náladu na ľudí príliš nemala. Keď sme však po svadbe začali spolu žiť, počas menštruácie sa ma takmer nikdy nedotkol. Nehovorím však o sexe, ale o normálnom bozku na rozlúčku, objatí, či o držaní za ruku. Raz večer som sa ho spýtala na dôvod, na čo mi začal vysvetlovať niečo o tom, že sa mu hnusím, a že je to pre neho nechutné. Vraj by bol rád aby som počas svojich dní prespávala dole na gauči.

Prečítajte si: 7 typov žien, ktoré mužov absolútne nepriťahujú: Môžu byť aj pekné, no ak robia toto, nemajú šancu

Pokladala som to za šialenstvo a snažila sa obhajovať tým, že je to iba dotyk a objatie, on však trval na svojom. Po roku to došlo do takého štádia, že prespával v čase mojich dní u kamarátov na byte alebo v hoteli. Vždy si to presne vypočítal a v tých dňoch sa mi úplne vyhýbal. V práci som mala veľa povinností a tak sa jeden mesiac stalo, že som svoje dni dostala o pár dní skôr. On o tom však netušil. Cez noc som sa ku nemu pritúlila, ale keď zablúdil rukou dole, stopla som ho. Keď sa dozvedel dôvod, neuveriteľne sa nahneval a povedal, že som to celé zničila. Vraj som "nečistá" a podobné hlúposti. Na druhý deň sa odsťahoval. Dodnes tomu neverím...