Presunúť na hlavný obsah

Margot Robbie je považovaná za hollywoodsky sexsymbol: Čo túto ženu (okrem vzhľadu) robí atraktívnou?

Zahraničné celebrity

Na prvý pohľad by ste si možno nemysleli, že práve ona, ale jej fotografie vás o tom presvedčia.

Margot Robbie je jednou z najkrajších žien Hollywoodu a po novom je považovaná aj za sexsymbol. Čo je na nej iné ako na ostatných celebritách?

Prečítajte si: Celebritné dvojníčky, ktoré ale nemajú príbuzenský vzťah: Kto sa podľa vás podobá najviac?

Herečka Margot Robbie nie je veľkou fanúšičkou módy, práve naopak. Mimo kamier miluje pohodlné oblečenie a najčastejšie ju môžete vraj stretnúť v krátkych nohaviciach a obyčajnom tričku.

Margot sa okrem iného dokáže tešiť z maličkostí. Aj obyčajný ježko vie vyčarovať úsmev na tvári tejto sexy krásky.

Ona sama sa považuje skôr za chlapčenský typ ženy. Margot je veľkou fanúšičkou hokeja, rada trávi čas na farme, horách alebo surfuje. Všetko, čo robí si užíva naplno.

Mohlo by vás zaujímať: Hollywood jej leží pri nohách: Sexi blondína v súboji o filmové úlohy poráža jednu hviezdu za druhou

Nedrží žiadne diéty, práve naopak. Herečka miluje hranolky, hamburger a pivo. Keď sa však musí dostať do formy, jedáva tri dni len kúsky surovej mrkvy. Margot je dôkazom toho, že žena nemusí nasledovať prísne módne trendy na to aby ju ľudia považovali za sexsymbol. Dôležité je byť sama sebou a cítiť sa pri tom všetkom jednodoucho dobre. Svoje sebavedomie ukázala aj v najnovšom filme s názvom Suicide Squad (Jednotka samovrahov) kde by ste ju na prvý pohľad zrejme nespoznali. 

Páči sa vám herečka Margot Robbie?

spolu hlasovalo 413 ľudí

áno
405
nie
8