Presunúť na hlavný obsah

Fashion LIVE! 2016: Štvrtý ročník módnej akcie odštartovali mladé talenty aj známi dizajnéri

Móda

Aj tento rok sa priestory Starej tržnice v Bratislave zmenili na dejisko najväčšej módnej udalosti s názvom Fashion LIVE!

Študenti, módna značka aj dizajnéri

Prvý deň bol plný rozmanitých prehliadok, ktoré si mohli diváci vychutnávať až do noci. Aj štvrtý ročník odštartoval prezentáciou tvorby mladých dizajnérskych nádejí z Technickej Univerzity v Liberci a svoje diela predstavila aj  návhrárka Andrea Pojezdálová.

Neprehlidnite: Kráľovná punku predstaví na Fashion LIVE! svoju politicky ladenú kolekciu!

Okrem nováčikov však na móle predviedli svoje kreácie aj ostrieľaní dizajnéri ako Boris Hanečka  v spolupráci s Danou Vodou či Richard Rozbora tvoriaci pod názvom Rozbora Couture. 

Okrem tohto si však fanúšikovia a nadšenci módy mohli pozrieť aj najnovšiu kolekciu britskej módnej značky Marks&Spencer, ktorá sa skladala celkovo z dvoch častí. Tou prvou bola prehliadka kolekcie spodnej bielizne a tou druhou samozrejme unikátne kreácie na obdobie jeseň/zima 2016. 

Pozrite si tiež: Módny dom Dior vstupuje do novej éry: Naplnil debut prvej ženy na poste šéfdizajnéra očakávania?


Vrchol dňa sa prebehol pod taktovkou talentovaného Marcela Holubca. Známy návrhár taktiež predviedol svoje najnovšie modely v dvoch blokoch. Zatiaľ čo prvý sa vyznačoval nositeľnosťou, bol viditeľne inšpirovaný Parížom a ženskosťou, druhý bol v duchu baletného umenia, pričom v úlohe modeliek sa predstavili aj samotné baletky. 

Mohlo by vás zaujímať: Rozhovor: „Za každou mojou kolekciou sa skrýva príbeh,“ prezradil nám na kameru talentovaný Marcel Holubec