Presunúť na hlavný obsah

Najlepšie manželky nikdy nerobia pre muža týchto 5 vecí: Vďaka tomuto ich vzťahy dlhodobo fungujú

Partnerské vzťahy

Viete, čo stojí za dlhodobo fungujúcimi vzťahmi niektorých žien? Nechajte sa inšpirovať...

Aj váš vzťah, či manželstvo môže trváť dlhodobo, stačí ak nebudete pre svojho muža robiť tento zoznam vecí. Úspešné manželky sa v niektorých veciach nemenia.

Prečítajte si: 7 typov žien, ktoré mužov absolútne nepriťahujú: Môžu byť aj pekné, no ak robia toto, nemajú šancu

Nerušia svoje plány

Ak si niečo naplánujú, nezrušia to len kvôli tomu, že ich manžel si zrazu zmyslí, že by rád s nimi trávil čas. Samozrejme, že hľadajú kompromisy, ale majú aj svoj vlastný život, a práve preto ich muži milujú. Ich čas si treba zaslúžiť, lebo nie sú k dispozícií kedykoľvek.

Nemenia svoju osobnosť

U najlepších manželiek nehrozí to, že by sa nechali zmeniť mužom, len kvôli tomu, že on bol zvyknutý na ženy s inou povahou. Jediný moment, keď sa menia, je ten, keď na sebe pracujú a zbavujú sa niektorých zlozvykov. Inak sú to stále ony.

Nečakajú na zvolenie

Aj keď sú zadané, v osobných rozhodnutiach zostávajú slobodné. Nečakajú, či im muž niečo dovolí, pokiaľ sa ide o ich osobné ciele. Nechajú si poradiť, vypočujú názor, ale konečne slovo patrí im.

Nemenia svoj vzhľad

Ak sa náhodou manželovi zapáčia viac blondínky, väčšie prsia, či kratšie šaty, ony sa nemenia. Zostávajú svojské a jedinečné. Muž ich miluje kvôli tomu, čím sú. Silné a originálne.

Mohlo by vás zaujímať: Najšťastnejšie obdobia v živote dospelého muža, o ktoré sa pričinia ženy: Ktoré to sú?

Nevzdajú sa svojich vášní

Nikdy nezabúdajú na veci ktoré majú rady oni samé. Svoje koníčky neukončia len preto, že ich mužovi sa zdajú nepodstatné.