Presunúť na hlavný obsah

Táto žena je podľa médií príčinou rozvodu Angeliny a Brada: V porovnaní s Angelinou sa tomu však nemožno čudovať

Zahraničné celebrity

No pravda je zjavne niekde inde...

Rozvod roka

Jednoznačne možno označiť práve tento rozvod za rozvod roka! Brad Pitt a Angelina Jolie patrili medzi najobdivovanejší pár Hollywoodu, no zdá sa, že nie je všetko také ružové, ako sa na prvý pohľad javí... I keď na verejnosti vystupovali ako dokonalá rodinka, v médiách posledné mesiace bol neraz prepieraný údajný románik Brada s kolegyňou Marion Cotillard.

A po zverejnení informácií o rozvode, nikto ani na sekundu nezapochyboval o tom, že tomu tak je. I keď mnohí označujú aj po mnohých rokoch Angelinu za najsexi ženu planéty, pravou je, že krásna herečka sa stráca pred očami, čo jej značne uberá na šarme. Naopak, Marion Cotillard síce nepôsobí ako prvoplánová kráska, ale jej povestný francúzsky šarm a ženskosť, ktorá práve Angeline posledné roky akosi chýba, z nej sršia na kilometre, a preto by sa nikto nečudoval, keby mu podľahol aj fešák Pitt.

Neprehliadnite: Obrovské tajomstvo Angeliny Jolie prezradené: Človek z herečkinej minulosti potvrdil to najhoršie...

Kde je pravda?

To vie len Brad, Angelina a Marion. A práve posledná menovaná prekvapila vyhlásením len deň po tom, čo svet obletela táto nečakaná správa. „Za prvé, pred mnohými rokmi so stretla muža môjho života, otca nášho syna a dieťaťa, ktoré čakáme. On je láskou môjho života, môj najlepší priateľ, ten jediný, koho potrebujem...“, znie v jasnom odkaze od Marion, ktorý zverejnila na Instagrame a prezradila teda, že je opäť tehotná. A nie, žiadny malý Pitt to nebude. Marion tak jasne uzemnila každého, kto má potrebu ju označovať za „príčinu“ rozvodu tejto dvojice.

Prečítajte si: Milenky známych mužov, ktoré to dotiahli až pred oltár! O niektorých z nich ste to ani netušili

Myslíte si, že za rozvodom Angeliny Jolie a Brada Pitta je práve nevera?

spolu hlasovalo 614 ľudí

áno
63
nie
551