Presunúť na hlavný obsah

Podvádzal ma, napriek tomu som sa s ním nerozviedla: Jedna moja požiadavka ho od milenky odtrhla

Partnerské vzťahy

Sme manželia už viac ako päť rokov, ale neverou sme si prešli po prvýkrát.

Tibor je muž, ktorý vďaka svojej charizme dostane všetko, čo si zaumieni. Inak tomu nebolo ani pri Monike. To, že ma s ňou podvádza som zistila priamo od nej.

Mohlo by vás zaujímať: Po 4 rokoch vyvalil na mňa môj muž túto absurditu: To som ešte netušila, aký to bude mať celé koniec

Monika je jedna z tých spolužiačok, ktoré s vami celú mladosť súperia. Nikdy sme neboli kamarátky, skôr staré známe. Hoci to v dospelosti pred ostatnými hrala na milé spomienky zo školských lavíc, vedela som, že ma celú strednú školu jednoducho príliš nemusela. Ironické poznámky, vzťahy s podobnými mužmi, móda, ktorá mi bola tak veľmi podobná.
Myslela som si, že to bola len jej detská ješitnosť, keď prednedávnom bez chrbtovej kosti flirtovala na firemnej akcií s mojim manželom. V duchu som sa najskôr smiala nad jej opovážlivosťou, ale zároveň som si bola vedomá toho, že Tibor patrí mne, a tak o ňom ona môže len ticho snívať.

Prerátala som sa...

Verila som mu natoľko, že by ma nikdy nenapadlo to, čo spravil. Stretli sa spolu na akcií, ktorej som sa kvôli chorobe nezúčastnila. To bolo prvýkrát, a potom ich stretnutia pokračovali až do momentu, kým som im na to neprišla. Kvôli podozreniam, ktoré som mala, a dohadom mojich blízkych priateliek som si s ňou dohodla stretnutie. Na moju otázku odpovedala priamo, a bez akejkoľvek hanby. Dokonca sa mi smiala do očí. Vedela som, že náš rozvod by ju potešil zo všetkého najviac. Manžel však vôbec netušil, čo je medzi nami, a nechal sa zviesť príťažlivou ženskou.

Prečítajte si: Najlepšia kamarátka si začala s mojím bývalým: Potom sa stalo niečo, čo ani jedna z nás nečakala!

Zvolila som iný prístup

Povedala som mu, že viem o jeho nevere, a kľudne v nej môže pokračovať, ak mu nebude prekážať, že začnem aj ja spávať s kolegom, ktorého nenávidel odkedy ho videl so mnou raz v minulosti flirtovať. Skončilo to bez sĺz, scén, a hádok. Bolí ma to dodnes, ale s manželom sme to pomocou poradne všetko nakoniec urovnali.