Presunúť na hlavný obsah

Český „sporťák“ Michal Hrdlička: Mladík, ktorý múti vody šoubiznisu naozaj svojským spôsobom

Zahraničné celebrity

Televízni diváci ho ale nezavrhli a aj po tomto všetkom stále pôsobí ako moderátor...

Slovenky a Češky patria k najkrajším ženám na svete, no muži za nimi nezaostávajú. Český moderátor Michal Hrdlička, ktorý moderuje športové noviny a komentuje športové zápasy, je toho jasným dôkazom. 

Prečítajte si: Toto ste o Cristianovi Ronaldovi netušili: Tieto fakty zmenia váš pohľad na mužský sexidol

Svoje dokonalé telo rád vystavuje na obdiv a niet sa čomu čudovať, má sa naozaj čím chváliť. Čo ale na chválu nie je, sú jeho osobné prešľapy, ktorých má vo svojom živote za poslednú dobu až, až. 

O desať rokov staršia

Jeho vzťah s krásnou moderátorkou hlavných správ na televízii Nova, Luciou Borhyovou, bol prepieraný snáď z každej strany. Nielen pre to, lebo je od neho kráska o desať rokov staršia, no najmä preto, lebo Luciu poslal k vode a našiel si mladšiu športovkyňu, tenistku Karolínu Plíškovú.

Súčasná priateľka Michala Hrdličku, tenistka Karolína Plíšková, mu odpustila aj veľký prešľap

 

Nezbeda

Ani fakt, že má s Luciou Borhyovou malú dcérku ho nezastavil pred neverou a dnes s tenistkou tvoria oficiálny pár. Svoj charakter ale ukázal Michal znovu, keď na nedávnom festivale v Karlových Varoch po požití alkoholu nedal pokoj niekoľkým ženám a okrem toho brázdil ulicami opitý ako sa hovorí, „na mol“. 

Prečítajte si: Kontroverzná Nela Slováková múti vody na Slovensku: Je za tým jej láska, tento Slovák!

Dokonca to údajne v Karlových Varoch skúšal aj na českú sexbombu Nelu Slovákovú

Televízni diváci ho ale nezavrhli a aj po tomto všetkom stále pôsobí ako moderátor a žiadnu stopku nedostal. Žeby bola charizma a chémia silnejšia, než morálne zásady? V tomto prípade sa zdá, že to tak asi bude.