Presunúť na hlavný obsah

Ženy si naivne myslia, že toto mužov vzrušuje: Odkaz mužov, nerobte to!

Sex

Mali sme so ženou výročie a chceli sme to osláviť v peknom hoteli, kde budeme len my dvaja...

Nie všetko, čo vidíme v erotických filmoch je sexi aj v reálnom živote. Vieme dobre, že nielen muži si takéto filmy radi pozrú a načerpajú novú energiu do života, ale sú to aj ženy. Niekedy to ale dopadne tak, že inšpiráciu si zoberú práve z toho, čo mužom až tak nevonia a oni sami nám prezradili, čo nemajú radi, keď im ženy robia. 

Tam dole

Keď som raz prišiel zo služobnej cesty, moja priateľka ma začala zvádzať. Bolo to veľmi príjemné, veď som sa na ňu po dvoch týždňoch tak tešil. Keď som ale zbadal, čo sa jej stalo tam dole, zostal som nemilo prekvapený. Oholila sa tam dole v smere šípky, pravdepodobne to niekde videla a myslela si, že ma to bude vzrušovať. Mne to ale sexi neprišlo, nepotrebujem šípku, aby som vedel, kam mám ísť. Marcel (33)

Prečítajte si: 7 faktov o bradavkách, ktoré by mali vedieť ženy, ale i muži: Číslo dva vás určite prekvapí

Toto nemusím

Moja žena ma raz uspokojovala ústami a zrazu išla nižšie a nižšie k môjmu zadku a začala tadm krúžiť jazykom. Povedal som jej, že to nemusí robiť, že to pre mňa nie je rozkoš. Ona mi povedala, že to niekde čítala, z čoho usudzujem, že možno sa to niekomu páčiť môže, no nie všetkým, tak s tým prestala. Peter (40)

Prečítajte si: Prehrešky podľa vášho znamenia: Dozviete sa, kto je klamár, neverník a kto lenivec

Slová...

Z ničoho nič na mňa moja priateľka v tom najlepšom začala kričať a používať vulgárne slová a nadávky. Vôbec som ju tak nepoznal, nikdy predtým to nespravila. Tak som jej vysvetlil, že ak ma tým chcela uspokojiť, tak sa jej to týmto štýlom nepodarí. Oveľa radšej mám slová lásky a nie nadávky. Šimon (29) 

Oblek

Mali sme so ženou výročie a chceli sme to osláviť v peknom hoteli, kde budeme len my dvaja, bez detí. Po večeri sme išli na hotelovú izbu, a moja žena sa išla prezliecť. Prišla v sieťkovanom oblečku, ktorý ju zahaľoval od krku až po nohy, a len vzadu na zadku bol otvor. Ten oblek mal červenú farbu a mne to prišlo doslova anti-sexi. Snahu som ocenil, ale menej je niekedy naozaj viac. Takže žiadne extrémne vymýšľanie so spodnou bielizňou dámy. Jozef (31)

Prečítajte si: Aký typ ženy ste podľa mesiaca vášho narodenia? Novembrové majú jednu "superschopnosť", aká je tá vaša?

Film

Mám rád erotické filmy. Pozerám ich, keď moja priateľka nie je doma. Ona ich od istého času chcela pozerať vždy, keď sme sa išli milovať. Ja, keď pozerám takýto film, tak sa väčšinou predstavujem v úlohe toho dotyčného, čo určite nechcem, počas toho, ako sa milujem s mojou partnerkou.

Richard (39)