Presunúť na hlavný obsah

Tanec sexi tenistky Anny Kurnikovovej dostal celý svet: Po tomto videu sa rozhodla natočiť ešte jedno!

Zahraničné celebrity

Ruská kráska Anna Kurnikovova sa po tomto videu rozhodla natočiť ešte jedno, aby nám, fanúšikom, náhodou nebolo málo.

Dalo by sa povedať, že krásna tenistka Anna Kurnikovová podporuje svojho priateľa Enriqueho Iglesiasa vo všetkých smeroch. Jeden z tých dlhšie trvajúcich vzťahov je práve ten, medzi bývalou tenistkou Annou a talentovaným spevákom Enriquem.

Krásna ako vždy

Vzájomne si prejavujú lásku všade kde spolu idú a najnovšie sa Anna pochválila videami, na ktorých tancuje svoj sexi tanec práve na novú pieseň svojej lásky. 

Oblečená v jej najobľúbenejšom outfite, čiže športová podprsenka a pohodlné tepláky, si užíva slnko, more, no hlavne hlas svojho priateľa Enriqueho. 

Aby nám nebolo málo

Po tomto videu, sa rozhodla natočiť ešte jedno, aby nám fanúšikom, náhodou nebolo málo. Priznajme si, na takúto blonďavú krásku by sme sa mohli pozerať i celý deň. 

Súkromie si strážia

O týchto dvoch holúbkoch, ktorí sú spolu už cez 15 rokov je známe, že si svoje súkromie naozaj strážia. Spoločné fotografie takmer vôbec nezverejňujú, takže ich fanúšikovia ich spolu často nevidia. Občas sa ale ukážu v spoločnosti, kde sú ako vždy, stredobodom pozornosti.

Prečítajte si: Anna Kurnikovová je s pribúdajúcim vekom krajšia a krajšia! Bývalá tenistka vás sexi postavou ohúri

Anna je krásna mladá žena, ktorá svoj tenisový talent premenila na úspech, no teraz sa viac venuje svojmu osobnému životu. Miluje módu stala sa tvárou mnohých úspešných kampaní. Blondínka sa pravdepodobne narodila pod šťastnou hviezdou a my jej to zo srdca prajeme.

Prečítajte si: Hviezdy s najmenšou “výbavou": Niektorých prezradili exmilenky, iných fotky či dokonca dvojníci!

​