Presunúť na hlavný obsah

Ostré hrany sú sexi, buďte aj vy: Ak si na ofinu netrúfate, vyskúšajte tento skvelý trik

Krása

Ak sa bojíte experimentovať so svojimi vlasmi a neviete, či je ofina pre vás tá správna voľba, je tu možnosť...

Ostré hrany sú sexi

Ofina sa vracia. V spojení s jemnými vlnami prináša nový jarný nádych. Bohatá hriva s výraznou ofinou a dokonalou farbou vykúzli z každej ženy bohyňu. Nie je nič krajšie ako odlesky sviežej a zdravej farby v jarných, či letných dňoch. Neoddeliteľnou súčasťou vašej vlasovej výbavy by mali byť prostriedky na ochranu vlasov pred UV žiarením. 

Doprajte vašim vlasom vôňu a vitalitu a naštartujte sa spolu s rafinovanou ofinou na jarné mesiace plné zábavy a nespútanosti. 

1.    L'Oréal Serioxyl, Kúra pre hustotu vlasov, 2. FOTO LOREAL - Rowenta Steam-Pod, 3. Kérastase Elixir Ultime s technologiou OLEO-KOPMPLEX, 4. Philips StyleCare

Vyskúšajte tento tip

Ak sa bojíte experimentovať so svojimi vlasmi a neviete, či je ofina pre vás tá správna voľba, je tu možnosť clip-in ofiny.  Dnes už ju ponúka mnoho výrobcov a vy si môžete ofinu vyskúšať, prípadne striedať účesy tak často, ako vám len napadne, ako to robí napríklad latino diva Jennifer Lopez alebo miláčik Ameriky Taylor Swift. 

 

Viac noviniek zo sveta životného štýlu čítajte v tlačenom magazíne Feminity. V predaji vo všetkých veľkých stánkoch v nákupných centrách!