Presunúť na hlavný obsah

V pyžame do ulíc: Nájdete odvahu nosiť tento svetový módny trend aj vy? Ukážeme vám, ako na to

Móda

Nahoďte sa do pyžama a vyrazte do ulíc! Nie, nežartujeme.

Samozrejme, nemáme na mysli vás každodenný úbor na spanie. Tentokrát hovoríme o pyžamovom trende, ktorý sa z prehliadkových mól pomaly dostal do obchodov a dostupných módnych reťazcov a následne aj do ulíc. 

Inšpirujte sa tiež článkom: Volány, silno ženský trend, ktorý nesklame: V tomto budete jednou z najlepšie oblečených žien

Jarný trend

Topy, košele a aj saká inšpirované pánskymi pyžamami si podmanili svet módy. A práve jarné obdobie je ako stvorené na nosenie týchto kúskov. Sú ľahké, pôsobia veľmi sviežo a dajú sa s nimi vytvárať neokukané stylingy, ktoré vzbudzujú pozornosť. V pyžamovom looku môžete byť odetá od hlavy po päty, ale ak je to na vás príliš neformálne, zvoľte pre začiatok len jeden kus odevu. Začať môžete širokými voľnými nohavicami, ktoré sa dajú výborne kombinovať s košeľami. Ak túžite po trochu ženskejšom looku, pridajte do stylingu populárny crop-top alebo sexi podprsenku a cez seba si prehoďte sako či košeľu a lá pyžamo.

Mohlo by vás zaujímať: Orient a satén: Prezradíme vám trend, ktorý ovládne šatníky a vy budete o krok vpred


Inšpirujte sa

Inšpirovať sa môžete aj našou fotogalériou plnou takýchto stylingov, ktoré rozhodne treba skúsiť a rovnako tak aj kúskami, ktoré sme pre vás vybrali. Tak čo, nájdete odvahu vyraziť v pyžamovom outfite medzi ľudí? 

Viac módnej inšpirácie môžete nájsť aj na Instagramovom profile stránky FEMINITY! Stačí nás  len začať sledovať!