Presunúť na hlavný obsah

Za dva roky schudla 40 kg: Na fotografiách z minulosti, by ste túto mladú ženu nespoznali. Takto sa to robí!

Chudnutie a diéty

Pred dvoma rokmi by takúto fotku dobrovoľne nenafotila, teraz je so sebou spokojná a šťastná, ako nikdy predtým.

Keby som tak mala o štyri kilá menej. Ktorá z vás si už podobnú vetu povedala? Som si istá, že sa také nájdu. Čo je ale priam dych vyrážajúce, nájdu sa aj také, ktoré si povedali, schudnem 40 kilogramov. A presne tento cieľ sa podaril splniť tejto žene, ktorá samu seba volá Inšpirácia. 

Prečítajte si: Fitneska Denisa Lipovská pre vás zostavila jedálniček: Už po piatom dni na sebe uvidíte skvelé výsledky

Treba začať TERAZ

Najlepším pocitom na svete, je dosiahnuť to, o čom snívate.“ Také sú slová tejto mladej ženy, ktorá si povedala dosť, prekonala samú seba a dnes vyzerá úžasne. Podľa nej  jednou z najťažších prekážok bolo prekonanie strachu z fintess centra.  Necítila sa tam dobre, mala pocit, že na ňu všetci pozerajú. Časom si však uvedomila, že je to jedine ona, ktorá sa môže súdiť. 

Zabralo jedine toto

Húževnatá brunetka vyskúšala takmer všetko. No myslí si, že pre ňu bola najlepšia chôdza. Práve táto činnosť bola štartérom strácania kilogramov. Každý deň prešla hodinu, až hodinu a pol. 

Rutina

Najdôležitejšie je mať rutinu a držať sa jej. Každý deň kráča viac než hodinu a popri tom svoje telo naťahuje. Miluje strečing a v prírode je to pre ňu ideálne. Ako sama tvrdí, „Nie je nič lepšie, ako byť vonku, dýchať čerstvý vzduch a pri tom cítiť, ako pálite kalórie.“

Prečítajte si: Celebrity sú zbláznené do nového spaľovača tukov: Táto bomba omladzuje, očisťuje a zbavuje tela vody!

Prekonala samú seba

Táto fotografia bola prvá, na ktorej sa za seba mladá žena nehanbila a podarilo sa to len vďaka jej úsiliu. Pred dvoma rokmi by takúto fotku dobrovoľne neodfotila, teraz je so sebou spokojná a šťastná ako nikdy predtým.

Prečítajte si: Tieto zdanlivo zdravé raňajky odstráňte zo svojho jedálnička: Pre telo sú hotovým peklom