Presunúť na hlavný obsah

Svadobná horúčka v Poluse alebo z Polusu rovno na svadbu!

Nákupný špión

Máj, lásky čas, si žiada pripravenosť práve na ten najkrajší zo všetkých dní. Svadobná sezóna je v plnom prúde a ani vás nemusí prekvapiť. Inšpirujte sa našimi nákupmi, ktoré sme na túto tému podnikli v Poluse.

Dostali ste pozvánku na svadbu? Ešte než začnete obiehať požičovne spoločenských šiat a bookovať termín u vizážistky, zastavte sa v Poluse. Budete prekvapené, koľko šik kúskov zoženiete bez neslávne známej „svadobnej prirážky“.


Ak ste v úlohe svadobného hosťa, očakáva sa od vás primerane slávnostný look, ale aj dodržanie nepísaného pravidla dámy – že svojou vizážou nebudete konkurovať neveste. Zvyšok je už iba na vašej fantázii a na čase, ktorý plánujete investovať do krášlenia. My vám to uľahčíme! V dnešnom vydaní Nákupného špióna pre vás stylistka Mirka Dobiš Michalková zostavila zoznam, čo vás naladí do svadobnej nálady. Nemusíte chodiť do špecializovaných obchodov, základnú výbavu pre nadchádzajúcu svadobnú sezónu zoženiete pod jednou strechou. Stačí ísť po stopách našej módnej špiónky, ktorá sa vo svojom polusáckom rajóne pohybuje už ako doma.   

1. Topánky, v ktorých zvládnete pochod v svadobnom sprievode 

Vzhľadom na sezónu teplých mesiacov je vítaná obuv, čo popri elegancii spĺňa aj kritérium vzdušnosti. Mirku zaujal jednoduchý, no nadčasový model v predajni BAŤA v Poluse. Biele sandále na striebornom stĺpcovom opätku sú pohodlné na nosenie a popri svadbách ich prevetráte aj pri prechádzkach letným mestom. 

Cena: 39,99 eur      

2. Líčenie, čo vydrží na slnku

Profesionálna vizážistka vám o tomto triku nepovie, rovno vám ho aplikuje na tvár. No ak riešite svadobné líčenie vo vlastnej réžii, rozhodne sa oplatí zoznámiť sa s rozjasňujúcim zázrakom menom podkladová báza. Jeho aplikácia zaberie nanajvýš pár sekúnd a predĺži účinok mejkapu o niekoľko hodín! Mirka odporúča podkladovú rozjasňujúcu bázu YSL - Yves Saint Laurent, dostupnú exkluzívne v predajni MARIONNAUD v Poluse. Vďaka výživným zložkám nielenže zafixuje váš svadobný look, ale navyše aj krásne a prirodzene prežiari tvár. Báza má jemnú gélovú textúru, obsahuje mikročastice na rozptyl svetla a je taká jemná, že ju na pleti ani nebudete cítiť.  

Cena: 44,90 eur   

3. Družičkovské šaty, čo nebudú na jedno použitie   

Pripadá vám ponuka požičiavaných rób v salónoch na jedno kopyto? Alebo vám je ľúto investovať do prenájmu šiat, keď by ste si najradšej kúpili také, čo s vami ostanú aj po svadbe? Z predajne ORSAY v Poluse pochádza táto Mirkina inšpirácia – staroružový model s čipkovaným detailom, trištvrťovými rukávmi, dĺžkou po kolená a strihom objímajúcim ženské krivky. Najkrajším doplnkom k nim bude vaša dozlatista opálená pokožka. 

Cena: 27,99 eur

4. Nápaditá kytica

Bez kvetov sa na svadbu nechodí! A tu oceníte, že Polus je otvorený sedem dní v týždni, takže aj na poslednú chvíľu zoženiete krásne čerstvé kvety. Kde presne? V kvetinárstve DAISY. Školený personál vám poradí, čo sa hodí pre družičku, pre nevestu či pre svadobnú mamu. Alebo chcete niečo netradičné? Z tamojšej ponuky sezónnych hviezd, ako sú pivónie či hortenzie, ale aj spomedzi ďalších nádherných kvietkov nebudete mať problém vytvoriť nápaditý a voňavý darček podľa vášho gusta. 

5. Svadobná listovka  

Vreckovky ako S.O.S. pre (takmer istý) prípad dojatia, rúž a nejaké tie ďalšie drobnosti... Na svadbu toho so sebou veľa nepotrebujete, takže akokoľvek krásna denná kabelka by kazila váš celkový imidž. Tá listová, do ruky, je veľkosťou akurát. V bielej alebo pastelovej farbe, v lesklom či matnom variante, s hladkým alebo textúrovaným povrchom, vyberte si favoritku v predajni BIJOU BRIGITTE v Poluse!

Cena: od 19 do 40 eur

6. Nápadité šperky do vlasov

V BIJOU BRIGITTE nájdete aj široký výber originálnych ozdôb do vlasov. Mirka pre vás vytipovala zaujímavú  girlandu, ktorá sa dá použiť napríklad pri vyčesanom drdole a aj z pomerne nekomplikovaného účesu pomôže dotvoriť vlasový styling hodný svadobného dňa.    

Cena: 39,95 eur  

 7. Diskrétne podtrhnutie ženskosti 

Aby ste sa v každom momente oslavy lásky – od obradu až o divoké tance o druhej ráno – cítili skutočne vo svojej koži, nepodceňujte výber „druhej kože“, teda kvalitnej spodnej bielizne. Mala by byť vystužená na tých správnych miestach a z materiálov, ktoré budú v kontakte s kožou pohládzať, nie škrtiť. Všetky tieto atribúty spĺňa kolekcia v predajni LINDEX v Poluse. Ešte jeden „insiderský“ tip od Mirky: Na svadbu sa najlepšie hodia modely v telovej alebo jemne ružovej farbe.

Cena: od  29,99 eur     

8. Kus britského šarmu  

Keď sa v jednej vete stretne klobúčik a svadba, asi väčšine z nás napadne: Anglicko. Tradičný prvok britskej dámskej módy na slávnostné príležitosti už preniká aj k nám. A máme z toho dvojnásobnú radosť, pretože elegantný klobúk nielen osvieži celkový vzhľad, ale v lete navyše ochráni pred prudkým slnkom. V stánku NAJLEPŠIE ČIAPKY  v Hlavnej rotunde Polus City Centre nájdete pôvabné kúsky kombinujúce slamený základ s dekoráciami od výmyslu sveta, a pravdaže, aj v svadobných farbách. Určite si vyberiete. 

Cena: 35 eur

9. Extra tip pre svadobnú mamu

Dve ženy na svadbe, na ktoré je popri neveste upriamená snáď najväčšia pozornosť, sú svadobné mamy. Práve tie si zaslúžia niečo extra. Šaty, čo sú pohodlné, decentné a primerané veku či silnejšej postave. Štedrý sortiment šiat z ušľachtilých materiálov objavila Mirka v predajni FAVAB. Povinná zastávka mám, čo túžia vyzerať oslnivo v deň, keď budú vydávať či ženiť svoje dieťa!

Cena: sako 89 eur a šaty 120 eur 

Sledujte našu rubriku Nákupný špión aj na Facebooku, kde môžete súťažiť, posielať svoje tipy na vopred určenú tému a vyhrať atraktívne darčeky. Už o dva týždne prevetráme sortiment predajní v Poluse a predstavíme vám vychytávky na tému „9 naj, ktoré musíte mať na nohách “.

Nenechajte si ujsť najbližšie vydanie rubriky Nákupný špión, nech vystopujete, čo je IN, skôr ako všetci ostatní.S pozdravom a s prianím krajšieho dňa, tím Nákupného špióna z POLUS CITY CENTER.