Presunúť na hlavný obsah

Stratená v kabelkových trendoch? Tu je mapa!

Nákupný špión

Nové trendy v kabelkách sme si pre vás pripravili v tohto týždňovom vydaní Nákupného špióna.

„A dosť! Už si nekúpim žiadnu novú kabelku!“ Viete, ktorá žena to povedala? Žiadna! Krásnych kabeliek nikdy nie je dosť a keďže ide o odolný a trvácny doplnok, starší kúsok môže vždy potešiť ďalšiu dámu z okruhu vašich kamarátok. Tak žiadne výčitky a hurá na nákupy do Polusu! 

Ak sa vám predsa len bude zdať, že už to so svojou vášňou preháňate, spomeňte si na Kylie Jenner zo Švédska, majiteľku rekordnej kabelkovej zbierky s viac ako 1460 modelmi. Čože je v porovnaní s tým 9 nových kabeliek, na ktoré vás chceme navnadiť v dnešnom vydaní Nákupného špióna...

Aby ste sa nestratili v záplave aktuálnych farebných, materiálových, či dizajnových trendov, vyslali sme našu stylistku Mirku Dobiš Michalkovú na módnu špionáž do Polus City Center. Tu sú jej tipy na najatraktívnejšie kúsky z jarných kolekcií. Nechýba ani pár nadčasových inšpirácií. 

1. Odvážna červená 

V predajni JASMINE  majú široký výber kabeliek značky Bagger. My sme vybrali  originálnu červenú   koženú kabelku typu crossbody. Jej výraznosť popri farbe vášne podtrhuje aj lesklá povrchová úprava. 

Cena: 89,00 eur

2.  Jemnulinká  púdrová 

Kožená kabelka značky Bagger v modernej  púdrovej  farbe so zlatými aplikáciami a farebným ľanovým remienkom pochádza z predajne JASMINE. Must-have darček pre mestskú vílu! 

Cena: 99,00 eur

3.  Prírodná 

Originálna kabelka TOMMY HILFIGER  je skvelá voľba na jar i leto, nielen pre svoj dizajn, voľne inšpirovaný záhradným košíkom, ale najmä pre ľahkosť materiálov, čo zvyšuje komfort nosenia. Navyše, kabelka ide v ruka v ruke s horúcim trendom kombinovania kontrastných materiálov, ako sú koža a ratan. 


Cena: 159,90 eur

4. Všestranná 

Brúsená koža a elegantný prírodný odtieň, tu naozaj nie je čo váhať. Hnedú klasiku z predajne YAYA v Poluse oceníte nielen do práce, ale aj na kratšie služobné cesty či víkendové výlety. Dizajn v znamení jednoduchosti je zárukou, že keď ju vytiahnete zo skrine o desať rokov, stále bude šik.   

Cena:  149,90 eur

5. Ikonická 

Kelly Bag z módneho domu Hermès, pomenovaná po herečke a princeznej Grace Kelly, je legenda s veľkým L. Sen každej fashionistky. Nevzdávajte sa ho len preto, že je hriešne drahý a zadovážte si dostupnejšiu verziu ešte dnes. Model v červenej a z imitácie kože nájdete v predajni LINDEX.


Cena: 39,99 eur

6. Trendová

Po „kellyovke“ je tu ďalšia pocta medzinárodnej kabelkovej hviezde! Tentoraz ide o inšpiráciu značkou BALMAIN. Okrúhly koženkový kúsok v ružovej farbe našla Mirka v predajni LINDEX. 


Cena: 24,99 eur 

7.  Horčicová

Pri skladaní outfitov zvyčajne nie je farba horčice našou prvou voľbou, možno zo strachu, ako ju zladiť so zvyšným oblečením. Pri kabelke dilemu s kombinovaním farieb nemusíte riešiť, jednoducho k nej zvoľte denim od hlavy k päte, a je to vyriešené! Horčicovo-žltú kabelku praktickej kompaktnej veľkosti kúpite v predajni CAMAIEU.


Cena: 19,99 eur

8. Celosezónna

Výhodou neutrálnej bielej je, že vyzerá výborne nezávisle od ročného obdobia, kedy ju vytiahnete. Biela je tiež obľúbenou farbou pedantov a perfekcionistov. Ak k nim patríte, určite oceníte štedrú kapacitu kabelky z predajni BAŤA. Budete príjemne prekvapená, čo všetko sa do nej zmestí!


Cena: 39,99 eur

9. Cestovateľská 

Ruksaky sú ešte stále v kurze, nič nové pod slnkom. Perfektne zapadnú do rýchleho súčasného tempa, keď riešime veci za pochodu a dvojnásobne oceníme pocit odbremenených rúk. Zaujímavo prešívaný model v bielej vystopovala Mirka v predajni BAŤA. 


Cena: 39,99 eur

Sledujte našu rubriku Nákupný špión aj na Facebooku, kde môžete súťažiť, posielať svoje tipy na vopred určenú tému a vyhrať atraktívne darčeky. 

Už o dva týždne prevetráme sortiment predajní v Poluse a predstavíme vám vychytávky na tému „Ovocný trend“. Nenechajte si ujsť najbližšie vydanie rubriky Nákupný špión, nech vystopujete, čo je IN, skôr ako všetci ostatní.

S pozdravom a s prianím krajšieho dňa, tím Nákupného špióna z POLUS CITY CENTER.