Presunúť na hlavný obsah

10 inšpirácií vo farbe roka 2018

Feminity

Kód „PANTONE 18-3838“ vám možno veľa nepovie, ale verte nám, v nasledujúcich mesiacoch ho uvidíte všade, od butikov po predajne s domácimi spotrebičmi. Preložené do ľudskejšej reči, ide o farbu roka 2018 – ULTRA VIOLET. Ako s ňou nadviazať kamarátsky vzťah, poradíme v dnešnom vydaní rubriky Nákupný špión.

Spoločenstvo módnej elity, zodpovedné za každoročné vyhlasovanie farby roka, vyhodnotilo odtieň ultra violet ako farbu dokonale vystihujúcu progres súčasnosti. Evokuje nekonečnosť a tajomnosť vesmíru, rovnako tak ženskú rafinovanosť. Ultra violet e neošúchaná a rafinovaná, čo je plus. Zároveň sa jej ale mnohé dámy boja, pretože pôsobí ako solitér, ktorý sa ťažko ladí s inými farbami. To už je úloha pre našu skúsenú stylistku Mirku Dobiš Michalkovú.  Ako vždy, znova sa jej zhostila so suverénnosťou profesionálky, ktorá presne vie, čo robí. V predajniach nákupného centra Polus City Center, partnera rubriky Nákupný špión, pre vás Mirka vyskladala neodolateľnú fialovú mozaiku.

1. Páperovka TOMMY HILFIGER

Bunda je páperová, vďaka čomu je síce ľahká, ale zato naozaj teplá. Na kapucni má odnímateľnú kožušinu. Je vhodná pre rôzne outfity, pokiaľ sa rozhodnete aj pre šál, je tu možnosť dať kožušinu dole. Má ideálnu dĺžku pod zadok – ani krátka, ani dlhá.
Cena: 249 €

2. Čiapka a šál - TOMMY HILFIGER

35 % nylon, 28 % akryl, 23 % vlna, 10 % polyester a 4 % viskóza. Táto zmes materiálov má samé výhody. Tým, že vlna ako prírodný materiál často pichá, volíme radšej šály a čapice, ktoré sú zmesové. Nekombinujeme úplne rovnaký vzor čapice a šálu, je dôležité, aby aspoň jeden kus mal nejaký vzor – predídete tak fádnosti. Odporúčame spojiť viaceré odtiene fialovej, čím vznikne pekný outfit tón v tóne. 
Cena šálu: 79,90 €
Cena čapice: 49,90 €

3. Tenisky - TOMMY HILFIGER

Ešte stále je veľkým trendom nosenie tenisiek a to KU VŠETKÉMU. Netreba sa báť napríklad ladenia s kabátom, nielen ku športovým outfitom. Veľkým hitom je biely pásik na  podrážke.
Cena: 99,90 €

4. Kožušinová štóla - TOMMY HILFIGER

44 % modakryl, 40% akryl a 16 % polyester, to všetko spojené do celku, z ktorého priam kričí elegancia. Keď deň v meste či na svahu vystrieda večer v divadle, tento doplnok dokonale podtrhne váš imidž dámy s vycibreným vkusom. 
Cena: 99€

5. Kabelka - TOMMY HILFIGER

Polyuterán je skvelou voľbou pre ekológii naklonené, ale aj prakticky zmýšľajúce ženy. Adekvátna náhrada kože vás milo prekvapí odolnosťou a trvácnosťou. Ľahko sa čistí, aj preto ide o obľúbený materiál pri výrobe kabeliek. Nákupný špión pre vás vystopoval model do ruky, ktorý sa perfektne hodí na denné nosenie do práce a vďaka vyzývavej farbe roka „rozbije“ striedmy čierny outfit, alebo posunie o level vyššie ležérne džínsy so svetrom. 
Cena: 139,90 €

6. Peňaženka - TOMMY HILFIGER

Z takej krásnej kabelky nemôžete vytiahnuť ošúpanú peňaženku, ktorú nosíte už len z nostalgie a spomienok na časy dávno minulé. Nepodceňujte silu doplnkov, práve ich starostlivý výber delí otrokyne módy od pravých fashionistiek. S kúskom, ktorý sme pre vás našli v Poluse, budete mať istotu, že si vás s otrokyňou módy nezmýli nik. 
Cena: 69,90 €

7. Svetríky – LINDEX

Stačí jediný pohľad na tieto rozkošné fialkavé svetríky a do nosa vám okamžite udrie závan levandule z provensálskych polí. Po ten pohodový pocit nemusíte ani jazdiť do Francúzska, stačí zájsť do predajne Lindex v Poluse po rozšírenie teplej zimno-jarnej garderóby.  
Cena: od 39,99 €– 49,99 €

8. ŠPERK SWAROVSKI

Aj v klenotníctvach sa teraz budete s farbou roka stretávať častejšie. Nás zaujal náramok z polusáckej predajne Swarovski, bohato pokrytý fialovými kryštálovými kameňmi a z každého uhla neprehliadnuteľný. Krištáľovo zdobené koncovky v nehrdzavejúcej oceľovej konštrukcii a jednoduchý dizajn prinesú okamžitú iskru do akéhokoľvek oblečenia, od bežného trička až po šikovné čierne šaty.
Cena: 89 €

9. Sviečky YANKEE CANDLE  VIOLET

Lahodná a lákavá vôňa nektáru krásnych slivkových kvetov s tónmi bieleho pižma a vanilky. Toto vás čaká v dóze s menovkou „Black Plum Blossom“. Druhá dobrota pre čuchové bunky nesie názov „Sweet Nothings“ a je hrejivá , mäkučká a sladká, čiže ideál, ak si chcete oddýchnuť pri domácej aromaterapii. TOP vône je cyklamén. SRDCE  tvorí lotosový kvet a ZÁKLAD je vanilka, amber a pudrové pižmo. Kde sviečky nájdete? To je jednoduché. Pri návšteve Polusu nechajte nos, nech vás ako kompas navedie na to najvoňavejšie miesto, priamo do predajne so sviečkami Yankee
.   
Cena:  od 2,25 € do 29,90 €
    
Sledujte našu rubriku Nákupný špión aj na Facebooku, kde môžete súťažiť, posielať svoje tipy na vopred určenú tému a vyhrať atraktívne darčeky. 
 
 
Už o 2 týždne prevetráme sortiment predajní v Poluse a predstavíme vám vychytávky na tému „Nesmrteľná ČIERNO-BIELA“. Nenechajte si ujsť najbližšie vydanie rubriky Nákupný špión, nech vystopujete, čo je IN, skôr ako všetci ostatní.
 
S pozdravom a s prianím krajšieho dňa, tím Nákupného špióna z POLUS CITY CENTER.