Presunúť na hlavný obsah

Odtajnený Santa: Vieme, čím potešíte kolegov!

Nákupný špión

Počuli ste o hite zimných firemných večierkov zvanom Secret Santa? Medzi nami, až taký tajný nie je. Máme zaručené informácie, že aby si uľahčil prácu, chodí nakupovať do Polusu.

Čoraz viac pracovísk sa na utuženie kolektívu a podtrhnutie vianočnej nálady zapája do originálnej hry Secret Santa. Najvýstižnejšie ju možno preložiť ako „diskrétne obdarovávanie.“ Aby sa zaistilo, že nik z kolegov nevyjde skrátka, v tajnom hlasovaní si každý z tímu vyberie meno človeka, ktorého by mal obdarovať symbolickým darčekom. 

A tu nastáva dilema – čo kúpiť, ak na nás vyjde niekto, s kým ledva prehodíte pár slov vo firemnej kuchynke? A čo keď je to šéf, ktorý si potrpí na kvalitu? Buďte bez obáv, dámy. Spravte si kávičku, vyložte nohy a prečítajte si dnešné vydanie Nákupného špióna, ktorý pre Feminity.sk pripravujeme v spolupráci s Polus City Center. Vďaka bystrému špiónskemu oku Mirky Dobiš Michalkovej nikdy netrafíte vedľa, či už si vyžrebujete 20-ročnú asistentku alebo 50-ročného obchoďáka. 

1. Pre tých, čo sa o seba starajú

Kozmetiku ocení každý, to je jasné. Parfum je však príliš osobný, ten si nechajte pre noštek vašej milovanej polovičky. Pre kolegov odporúčame praktickejší darček. Napríklad niečo voňavé a výživné z radu značky FENJAL, ktorú nájdete exkluzívne v  predajni FANN Parfumérie v Poluse. Top voľba pre pohladenie pokožky, ohrozovanej zimnými mrazmi a vetrom!
Cena 5,60

2. Pre veselšie kávičkovanie v kancelárii

Tak ako miznú doma v práčke ponožky, firemné kuchynky sú spravidla čiernou dierou, kde sa strácajú hrnčeky na kávu. Nič preto nepokazíte, keď kolegyni či kolegovi darujete nový. A rovno s vianočnou tematikou! Rovnako dobre ako horúci čaj v decembri z neho zachutí aj ľadová káva aj v júni, sviatočný motív na počkanie pripomenie príjemnú náladu najkrajších dní v roku. Túto vychytávku kúpite v predajni Krásne Vianoce v Poluse. Dobrá správa: prevádzka bude otvorená  až do 15.1. 2018.
Cena: 5,99 eur     

3. Pre maškrtníkov  

Darovať pečivo – slané či sladké – je v rámci hry Secret Santa hneď dvojnásobnou radosťou. Všetci predsa milujú maškrty. Navyše, je pravdepodobné, že prajný obdarovaný sa o dobrotu podelí so zvyškom tímu, a teda aj s vami. Stylistka Mirka odporúča pre ich čerstvosť a lahodnosť kolekcie z NAGELREITER. Na vianočnom večierku sa z nich budete zalizovať až za ušami!
Cena za malé balenie: 7,20 eur, veľké balenie: 14 eur

4. Pre parádnice (a parádnikov) 

Náramky z prírodných kameňov sú pútavé, decentné a s pridanou hodnotou, ak veríte v ich ozdravnú silu. Červený rubín odvádza jedy z tela, infekčné choroby, podporuje srdce a krvný obeh. Čierny je zo slnečného kameňa a biely náramok zas z riečnych perličiek. Každý kúsok prírodnej bižutérie má svoj význam a môže byť vybraný podľa povahy obdarovaného. Kam za týmto darčekom? Smer: Vianočné trhy v Poluse.   
Cena: 17 eur

5. Pre krásavice 

MARIONNAUD parfumérie – najvyhľadávanejšia zastávka pre všetkých Secret Santov, ktorí si v hre vyžrebovali pravú dámu či slečnu dbajúcu o imidž. Exkluzívna vianočná ponuka výrobkov s dekoratívnou kozmetikou, ukrytá v originálnom obale v podobe snehovej gule, obsahuje gél na ústa a na oči, lícenku, trblietavý púder, ceruzku na oči, rúž, tiene a špirálu.
Cena:  15,90 eur

6. Pre firemných džentlmenov 

Ručne robený drevený motýlik je neošúchaný doplnok, ktorý o nositeľovi vypovedá, že má štýl a zmysel pre originalitu. Ak viete o kolegovi, na koho tento osobnostný profil sedí, darček máte vyriešený! Našu Mirku zaujal slovenský hand made motýlik vyrobený z bukového dreva. Vianočné trhy  v Poluse majú presne takýto v ponuke. 
Cena: 20 Eur

7.  Pre teplomilných 

Čím väčšia kancelária, tým väčšie je riziko hádok ohľadne nastavenia optimálnej teploty kúrenia či klímy. Ukážte, že sa staráte a kolegyni, ktorá sa neustále sťažuje na zimu, podarujte šik rukavice. Obdarovaná osoba zaiste ocení vtip aj dobrý úmysel. Vianočné rukavice z vlny, hrejivé a podšité flísom, nájdete na polusáckych vianočných trhoch.  
Cena: 7,50 eur

8. Pre dekoratérov

Snehová guľa je vkusné ťažidlo napríklad na stoh dokumentov, čo sa zaneprázdnenému kolegovi povaľuje na stole. Položený vedľa zošívačky a hordy fasciklov, tento milý doplnok efektívne poľudští neosobne chladnú kanceláriu. Kam za ním? Vianočné trhy v Poluse. 
Cena: 11 eur a na výber máte rôzne motívy

9. Pre kolegu, čo je dobrý ako medík 

Rozvoňajte priestor v práci a symbolicky podporte, čo je naše, slovenské. Medovo sladké pohladenie pochádza od včelára zo Senca a nájdete ho v stánku so širokým výberom medu, medovinových pochúťok či propolisu. Nezabudnite pripísať na kartičku s venovaním: „Pre kolegu, čo je dobrý ako medík“. Poteší sa. 
Cena medoviny: od 5 do 25 eur 

Oslovil vás niektorý z vybraných trendov Nákupného špióna? Sledujte nás aj na Facebooku, kde môžete súťažiť, posielať svoje tipy na vopred určenú tému a vyhrať atraktívne darčeky. 

Už o týždeň prevetráme sortiment predajní v Poluse a predstavíme vám vychytávky na tému LAST MINUTE Vianoce. Nenechajte si ujsť najbližšie vydanie rubriky Nákupný špión, nech vystopujete, čo je IN, skôr ako všetci ostatní.

S pozdravom a s prianím krajšieho dňa, tím Nákupného špióna z POLUS CITY CENTER.