Presunúť na hlavný obsah

Tekvicou to nekončí! Takto zažiarite na Halloween

Nákupný špión

Halloween je perfektná príležitosť pre vaše hravé módne Ja. Raz za rok je žiadané robiť zo seba strigu a namiesto vymetania pavučín nimi dekorovať kúty. Alebo chcete strašiť elegantnejšie? Aj to sa dá!

Nie je veľa ľudí, ktorí majú odvahu na temný rúž, no stylistka Mirka Dobiš Michalková vám ukáže, ako božsky s ním môžete vyzerať. A nielen s ním. Poradkyňa rubriky Nákupný špión, ktorú na stránkach Feminity.sk pripravujeme v spolupráci s Polus City Center, sa ako skúsená profesionálka nenechala zaskočiť náročnejším zadaním a popri obligátnych tekviciach pre vás našla more ďalšej inšpirácie v téme Halloweenu. Na svoje si prídu mamičky i osudové ženy, domáce dekoratérky aj párty kočky.

1. Tekvičky na nohách 

Veselé fusakle, ktoré vyčaria úsmev na tvári, sú svojou nápaditou odlišnosťou vhodné na príjemné zohriatie nôh práve v týchto jesenných a sychravých dňoch, pre odvážnejšie typy môžu byť určené aj na každodenné nosenie. Jemne vyvýšené, pre lepšie držanie. Po opratí sa ponožka stiahne, čo je prirodzená vlastnosť materiálu -  bavlna tvorí až 92 %. Po opätovnom nazutí sa ponožka vráti do pôvodného stavu a prirodzene obopne nohu. Rozkošné ponožky nájdete v predajni BEPON v Poluse.
Cena: 6,90 eur

2 . Pavúky, čerti a strašidlá 

Chceli by ste si doma navodiť príjemnú, trocha strašidelnú, ale najmä tematickú halloweenskú atmosféru? V predajni Celebrate v Poluse majú dostatočne veľa inšpirácií na rôzne halloweenské dekorácie, ktoré sú symbolmi tohto sviatku. Medzi najpopulárnejšie patria tekvica, pavúk, čarodejnica...
Ceny:
Tekvička: 4,90 eur
Halloweenská sviečka: 5,90 eur
Lampión v tvare tekvice: 3,60 eur

3. Čarodejnice, strigy a strašidlá

A v predajni Celebrate sa Mirka Dobiš Michalková zdržala dlhšie, pretože nájsť sa tu dajú nielen dekorácie, ale aj masky. Do toho sa Mirka pustila všetkými desiatimi a po dlhom vyberaní vám prináša krásny look čarodejnice. Okrem iného sme sa dozvedeli, že medzi najväčšie trendy v líčení na túto príležitosť patrí latex a umelá krv. V Poluse nájdete široký výber masiek na Halloween pre menších aj starších. Úspech nájdenia tej pravej masky je 100 % zaručený!
Ceny:
Čarodejnícky klobúk: 5,95 eur
Set masky na tvár: 9,50 eur
Pelerína: 9,50 eur

4. Čierna a fialová

Každá halloweenská maska by mala byť niečím jedinečná, no základ je spoločný – nájsť dobrý a kvalitný podklad pre make-up tváre. Preto sme pre vás vybrali v predajni FAnn parfumérií v Poluse špeciálnu edíciu dekoratívnej kozmetiky pre ženy. Kolekcia dekoratívnych matných rúžov značky BronX je tou správnou voľbou. Zo širokej ponuky rôznych odtieňov si viete vybrať práve ten, ktorý bude perfektne pasovať k vašej maske. My odporúčame MATTE LIP TINT, odtieň MLT 01. 
Cena: 6,30 eur

5. S roztomilou maskou na hrudi

Samozrejme, nemôžeme zabudnúť ani na najmenších! Oblečte vaše ratolesti do štýlového halloweenského oblečenia, ktoré ponúka predajňa H&M v Poluse. Detský svetrík so vzorom pandy je v tomto období najviac šik, navyše vďaka príjemnému hrejivému materiálu bude vášmu dieťatku teplo aj počas chladnejších dní.
Cena: 17,99 eur

6. Originálna na párty 

Dať dokopy extravagantný kostým na halloweensku párty a nerezignovať pri tom na ženskosť či sexepíl? Žiaden problém, ak si necháte poradiť od našej stylistky Mirky. Či už chcete ísť za mŕtvu nevestu alebo čarodejnicu, nezabudnite k maske doplniť módne kúsky pre zvodný celok. Originálny outfit sme vybrali v predajni LINDEX v Poluse.
Ceny: 
Zamatová sukňa: 29,99 eur
Lúrexový top s nariasenými rukávmi: 39,99 eur
Čierne kožené rukavice: 24,99 eur

7. Strašidelne štýlové detaily 

Práve vďaka detailom bude váš finálny look dokonalý. Postará sa o ne predajňa Lindex v Poluse, ktorá prichádza s novou kabelku z umelej kožušiny s retiazkovým remienkom. Tak prečo si nevyraziť na párty ako dáma? Kabelka má dostatok miesta, aby ste si tam mohli umiestniť make-up na upravenie vašej masky kedykoľvek a kdekoľvek – hlavne pohodlne a štýlovo.
Cena: 24,99 Eur 

8. Magické vône

Najväčší  výber originálnych a kvalitných sviečok, vôní a voňavých esencií nájdete v Poluse v exkluzívnej predajni YANKEE CANDLE. Súprava dekorácií sviečok či špeciálna limitovaná edícia halloweenskych sviečok so svietnikom sú len časťou z bohatého portfólia. Prebuďte v sebe čarodejnícku nespútanosť s originálnymi arómami. Opantajú každého, kto sa nadýchne.  
Ceny: 
Zakázané jablko & čarodejnícka esencia v rôznych veľkostiach od 2,25 eur do 29,90 eur

9. Krásna neznáma 

Kostýmová maska s precízne prepracovaným orientálnym vzorom z polyestru dodá vášmu looku punc osudovosti. V predajni BIJOU BRIGITTE majú rôzne škrabošky pri príležitosti Halloweenu. Nerozhodné povahy to tu budú mať naozaj ťažké! 
Cena: 12,95 eur

Oslovil vás niektorý z vybraných trendov Nákupného špióna? Sledujte nás aj na Facebooku, kde môžete súťažiť, posielať svoje tipy na vopred určenú tému a vyhrať atraktívne darčeky. 

Už o dva týždne prevetráme sortiment predajní v Poluse a predstavíme vám vychytávky na tému Novembrový dážď. Nenechajte si ujsť najbližšie vydanie rubriky Nákupný špión, nech vystopujete, čo je IN, skôr ako všetci ostatní.

S pozdravom a s prianím krajšieho dňa, tím Nákupného špióna z POLUS CITY CENTER.