Presunúť na hlavný obsah

Ktoré znamenia zverokruhu v lete najčastejšie podvádzajú? Baran vie prekvapiť, Vodnár sa občas utrhne z reťaze

Partnerský horoskop

Leto je plné nástrah a niektorí im jednoducho nedokážu odolať. Kto s tým však má najväčší problém?

Baranov nenechajte sa nudiť

Ak sa Barani aj náhodou rozhodnú podvádzať, bude tomu tak len preto, že sa vo vzťahu začínajú nudiť. Ich totiž treba poriadne zabaviť a neustále im vymýšľať nové a nové výzvy. Nič, čo je opozerané, staré alebo nebodaj monotónne ich totiž nebaví, či už ide o vzťah alebo o vás konkrétne. Preto buďe v pozore a pri partneroch narodených v tomto znamení sa snažte do vášho vzťahu vniesť novú iskru s každým novým nápadom či už v podobe letnej dovolenky alebo spoločne stráveného víkendu.

Neprehliadnite: Čo čakať od jednotlivých znamení za vaším chrbtom? Ryby sú ukrivdené, kto je najväčší manipulátor?

Blíženci bojujú sami so sebou

V prípade partnera narodeného v znamení Blížencov, buďte ozvlášť na pozore. Títo ľudia majú totiž so svojou dvojtvárnosťou sami problém a často časť ich vnútra chce urobiť niečo šialené, čo sa nemá a druhá ich od toho odhovára. Ak sa už do nevery zapletú, je oveľa väčšia pravdepodobnosť, že tak urobia preto, že k danej osobe i niečo cítia a nie je to len fyzické. A potom sa už len ťažko dajú vrátiť veci späť.

Inšpirujte sa: Najideálnejší partner na vzťah sa narodil v tomto znamení: Máte ho po svojom boku aj vy

Levy sú radi, keď ich niekto obdivuje

Znamenie Lev je jedno z tých, ktoré je rado stredobodom pozornosti a nevera je pre neho v tomto prípade obrovským darom pre ego. Práve preto sa podobnej situácii absolútne nebránia a je pre nich neuveriteľne lákavá. Ak však chcete pozornosť svojho Leva udržať v medziach únosnosti, skúste mu neustále dokazovať, aký skvelý je partner, prečo ho milujete a ako si neviete predstaviť život bez neho. Práve to totiž niekedy dokáže oddialiť blížiacu sa letnú pohromu, ktorá môže skončiť rozpadom vášho vzťahu.

Prečítajte si: Tieto tri znamenia patria medzi najsilnejšie osobnosti: Narodili ste sa v jednom z nich?

Škorpióni to maju radi žhavé

Jedno z najtajomnejších a najdynamickejších znamení treba zabaviť nielen v bežnom živote, ale i v posteli. Ak si chcete svojho Škorpióna udržať, nezabúdajte na to, že váš spoločný život musí byť vzrušujúci. Inak ho ľahko prestanete baviť a pôjde svoje šťastie a vzrušenie hľadať niekde inde.  Z nevery ho však nepodozrievajte hneď pri prvých náznakoch, pretože u Škorpiónov sa veľa vecí môže na prvý pohľad zdať a vôbec tak v skutočnosti nemusia byť. Radšej sa snažte, aby ste sa podobným aktivitám vôbec nemuseli venovať.

Nenechajte si ujsť: Najvernejší manželia sa narodili v týchto štyroch znameniach: Je medzi nimi aj ten váš?

Vodnári sa občas utrhnú z reťaze

Vodnári nepatria k najvernejším znameniam, to je všeobecne známe. Problém však nastáva vtedy, keď si  len jednoducho chcú užiť trošku vzrušenia a niečoho nového a nejak popritom zabudnú na svoju polovičku. Vodnár patrí k najnepredvídateľnejším znameniam, preto sa snažte váš vzťah hlavne v lete okoreniť vždy niečim neočakávaným a tajomným a váš partner bude nanajvýš spokojný. 

Podvádzajú podľa vás ľudia v lete viac?

spolu hlasovalo 308 ľudí

Áno
272
Nie
36