Presunúť na hlavný obsah

Najvernejší manželia sa narodili v týchto štyroch znameniach: Je medzi nimi aj ten váš?

Partnerský horoskop

Znamenia niekedy o nás povedia viac, ako by sme chceli. Viete, ktoré z nich patria medzi najvernejšie?

Vernosť sa v dnešnej dobe stáva nedostatkovým tovarom. Napriek tomu sú ľudia, ktorí poznajú hranice a dokážu byť verný po celý život.

Prečítajte si: Podľa tohto zistíte, či vás podvádza: Stačí jedna otázka a budete vedieť, na čom ste

Býk

Ak máte vedľa seba muža v tomto znamení, potešíme vás. O býkovi je známe, že vo vzťahu a v manželstve funguje na sto percent. Zakladá si na dlhých vzťahoch, vernosti, lojálnosti a stabilite. Býk rozmýšľa vždy dopredu a prípadné problémy sa snaží riešiť rozumnou cestou.

Rak

Raci sú všeobecne známi svojou schopnosťou milovať až za hrob. Domov a rodina sú pre muža v znamení Raka prioritou. Ak sa do vás kedysi zamiloval a vzal si vás, len ťažko vás len tak bez dôvodu opustí, či podvedie.

Panna

Muž v znamení Panny je citlivý, kreatívny a nesmierne chápavý. Ak hľadáte životného partnera, ktorý pri vás zostane v dobrom aj zlom a okrem iného vás aj podporí, práve ste ho našli.

Čítajte aj: Horoskop na rok 2017 pre Kozorožca: Čakajú ho nové výzvy, čoho sa však musí strániť?

Váhy

Pokoj, harmónia, spravodlivosť a vernosť. To všetko ponúka a vyžaduje muž v znamení Váhy. Môžete mu veriť a spoľahnúť sa na to, že sa vášho manželstva nevzdá ani v období problémov. Hoci sa načas utiahne do samoty, vždy príde s riešením, ktoré vám obom pomôže. 

Narodil sa aj váš partner, či manžel v jednom z týchto znamení?

spolu hlasovalo 3614 ľudí

áno
2086
nie
1528