Presunúť na hlavný obsah

Limitka Harmony & Cuky Luky rozžiarila obchody. Nekúpiť ju je smrrrť!!!

Štýlové nákupy

Chcete mať čistú domácnosť alebo pobaviť priateľky? Kúpte si produkty značky Harmony z limitovanej edície Cuky Luky Film, s ktorými sa Vám to zaručene podarí. Vďaka nezameniteľným žlto-červeným obalom ich na pultoch našich obchodov nemôžete prehliadnuť.

V apríli do našich kín mieri film Cuky Luky - vtipný príbeh o nerozlučných priateľkách Cuky a Luky. Exkluzívnym partnerom tejto veselej dvojice je značka Harmony, ktorá do našich obchodov prináša toaletný papier, kuchynské utierky, papierové vreckovky a kozmetické utierky. Produkty majú pestrofarebný obal, vďaka ktorému ich rýchlo spoznáte. Potešia Vás nielen vtipnými hláškami od Cuky a Luky, ale aj svojou kvalitou.

Toaletný papier Cuky Luky od Harmony je trojvrstvový, dermatologicky testovaný a vďaka svojej jemnosti citlivý k pokožke. Ak vás neosloví toaletný papier z edície Cuky Luky Film, Harmony má v portfóliu rôzne iné druhy toaletných papierov. V prípade, že preferujete toaletný papier s farebnou potlačou alebo jemnou parfumáciou, smelo do kúpy. Pri parfumovaných verziách toaletného papiera je parfumácia nanášaná na dutinku a nie priamo na papier. Všetky toaletné papiere od Harmony sú dermatologicky testované a zdravotne nezávadné.

Aby ste mali v kuchyni nielen chutne navarený obed, ale aj poriadok a čisté ruky, nemali by Vám chýbať kuchynské utierky Harmony & Cuky Luky. Kuchynské utierky od Harmony sú certifikované pre krátkodobý styk s potravinami. Funkčná razba zabezpečí ich vynikajúcu absorpciu a vďaka dlhšiemu návinu sú utierky určené na rôznorodé použitie v kuchyni i v celej domácnosti.

Ak chcete potešiť svoje priateľky určite im kúpte vreckovky z limitovanej edície, ktoré zaujmú reálnymi odtlačkami pier Cuky a Luky a ich podpismi. Vreckovky majú nielen veselý obal, ale aj vyššiu jemnosť vďaka pridanému eukalyptovému vláknu. Ak uprednostňujete pri vreckovkách pred hravosťou skôr eleganciu, Harmony má pre Vás jemne parfumované papierové vreckovky Ladies’ Light Perfumed pre dámy a Gentleman’s Light Perfumed pre pánov. Vône vreckoviek boli špeciálne vyvinuté s dôrazom na ženskú decentnosť a mužskú eleganciu. Dizajny balíčkov sú inšpirované najnovšími módnymi trendami, vďaka čomu sa vreckovky Ladies’ Light Perfumed a Gentleman’s Light Perfumed stávajú ideálnym imidžovým doplnkom do kabelky či saka.

Posledným produktom z limitovanej edície Cuky Luky Film od Harmony sú kozmetické utierky. Majú rovnako hravý dizajn ako ostatné produkty a praktické stopäťdesiat kusové balenie, ktoré je ideálne do domácnosti. Kozmetické utierky obsahujú rovnako ako vreckovky eukalyptové vlákna a sú tak nielen veselým doplnkom domácnosti či pracovného stola, ale aj funkčným pomocníkom. 

Značka Harmony má ako exkluzívny partner Cuky Luky Film k dispozícii pikošky zo zákulisia natáčania, ktoré môžete sledovať na FB Harmony  - Krása nevídaná SK a popritom aj súťažiť o zaujímavé ceny.

- reklamná správa -