Presunúť na hlavný obsah

Buďte hviezdou Vianoc s hviezdami na svetri

Štýlové nákupy

Áno, vieme, ako veeeľmi sa tešíte na tých pár dní zaslúženého voľna a komfort vyťahaných teplákov. No nezabúdajte, že Vianoce, to sú aj posedenia u rodiny a priateľov, kam sa váš milovaný nemódny kúsok fakt nehodí. Ak chcete byť cez Vianoce za dámu, hor sa do čítania posledného tohtoročného vydania rubriky Štýlové nákupy v Poluse.

Len včera sme vyberali klobúky na pláž a dnes lovíme v polusáckych butikoch vlnené čiapky. Kam ten čas mizne?! Produkcia poslednej časti našej rubriky v roku 2016 sa veru neobišla bez nostalgie, keďže sme tu s vami presne rok, a tak si neodpustíme už v úvode jedno novoročné predsavzatie – veríme, že v nasledujúcom roku vás bude baviť čítať nás prinajmenšom tak, ako nás baví inšpirovať vás a skrášľovať!

A koho sme skrášlili tentoraz? Vymódená a profesionálne nastajlovaná odchádzala z Polusu čitateľka Zuzka. O možnosti originálneho štýlového poradenstva sa dozvedela od švagrinej Lenky, ktorú ste mohli v našej rubrike vidieť minulý týždeň. A tak sa Zuzke ušiel predčasný vianočný darček, beauty & fashion servis hodný princeznej. Či sa podaril, posúďte sami.

ÚČES: 

Vysoké životné tempo, studený vzduch a vietor, teda typické „hriechy“ zimy, sa podpísali aj na Zuzkiných vlasoch. Do kaderníctva BENDLER Hair by Paviel v Polus City Center vošla s polodlhými vlasmi bez lesku a s odrasteným melírom. Samozrejme, nie je to nič, s čím by si šikovná hairstylistka Denisa nevedela poradiť. Prestrihala pramienky a upravila účes do postupného zostrihu. Pre rýchlu vzpruhu ešte siahla po výživnej maske a regeneračnom sére, nakoniec vyfúkala vlasy na veľké kefy. Výsledok pôsobil ležérne a pestovane.

TIP kaderníčky: „Doprajte počas vianočných sviatkov oddych a regeneráciu aj vašim vlasom. Použite výživnú masku a na konce vlasov regeneračný vlasový olej. V našom salóne vám kedykoľvek radi aplikujeme, či odporučíme prípravky presne pre váš typ vlasov.“

VIZÁŽ:    

S vianočným líčením je to trochu ako s tými teplákmi v úvode článku. Keby zvíťazilo pohodlie nad odvekou ženskou túžbou páčiť sa, vystačili by sme si s denným krémom. No vy, ktoré nás čítate, iste očakávate trochu viac inšpirácie. Nebojte sa, nesklameme vás. Na Zuzkinom príklade môžete vidieť, ako ľahko sa dá nájsť zlatá stredná cesta – decentný vianočný mejkap, ktorý zdôrazní a zakryje, čo treba, upúta, no „nekričí“. Klaudia Kolenčíková, ambasádorka značky Yves Saint Laurent z parfumérie Marionnaud v Poluse, hneď po nanesení kvalitnej podkladovej bázy vytieňovala oči šedasto-striebristými odtieňmi a v očnom oblúku zvolila tmavošedé tieňovanie pre krajšie orámovanie očnice. Nevtieravý efekt od mráza vyštípaných líčok dosiahla prepúdrovaním líc broskyňovou lícenkou. Na záver upravila obočie a pery oživila hydratačným rúžom mrkvovej farby.

TIP vizážistky: „Počas vianočných sviatkov, keď relaxuje vaše telo i duša, nechajte oddýchnuť aj  svoju pleť a doprajte jej kvalitnú výživu v podobe masky alebo séra. Odporúčame napríklad Shiseido Ibuki beauty sleeping mask s vitamínmi a regeneračnými účinkami.“

Tip na vianočný darček: Kvalitnou vôňou nič nepokazíte! Hlavne nie parfumom Hermes – Eau D´orange Verte, ktorý je unisex, takže pod stromčekom poteší muža aj ženu, všetkých, čo hľadajú arómu plnú harmónie a relaxu. Svieža citrusová zmes s drevnatými a mätovými tónmi spája v sebe vôňu pomaranča, citrónu, mäty, papáje, manga a pačuli a je dostupná exkluzívne v predajniach Marionnaud.

 OUTFIT:

Téma decembrových Štýlových nákupov v Poluse je „Vianoce bez sobov na svetri“. Ale pár hviezd váš sveter určite znesie, zvlášť ak viete, ako k nim vkusne doladiť zvyšok outfitu. A stylistka Mirka Dobiš Michalková v tom má jasno. „Pre Zuzku sme ako vianočný outfit zvolili ležérne, úpletové kúsky z predajne značky s.Oliver v Poluse, ktoré sme doplnili pohodlnými čižmami značky Baťa. Celý outfit pôsobí zimne a hrejivo napriek tomu, že je tvorený prevažne svetlými farbami. Ako pekný a slávnostný základ poslúžil sveter s trblietavými aplikáciami hviezd. K nemu sme zvolili károvanú sukňu, sivý pléd a bielu pletenú čiapku. Verte, že v takomto outfite strávite sviatky ozaj pohodovo.“

TIP stylistky: „Milé dámy, ani na horách sa nezaobídete bez doplnkov, a tak určite zvoľte veľký šál a čiapku.“

Zuzkina  módna vizitka:

Zbožňujem: pohodlné, ale pritom ženské oblečenie, kvalitné a príjemné materiály. Milujem kožené bundičky všetkých farieb a strihov, jednoduché topy, džínsy na telo a z farieb čiernu.
Neznášam: neónové farby, nohavice s nízkym pudlom, prúžky a bodky.

Využite aj vy možnosť originálneho módneho poradenstva, aké tu ešte nebolo. V réžii Polus City Center vás nastajlujeme podľa vopred určenej témy a okrem špičkového servisu a profesionálnych fotografií si odnesiete domov aj symbolický darček. Užite si deň plný relaxu a horúcich módnych trendov na účet Polusu!

Téma mesiaca JANUÁR: „plesy, plesy, plesy“.  Prihlášku spolu s fotografiou posielajte na: radostzaziarit@poluscitycenter.sk. Uveďte svoje meno, bydlisko – mesto, vek a nezabudnite pripojiť svoju aktuálnu fotografiu. Prijmete našu módnu výzvu? Skúste to, odvážnym šťastie praje!

Pokojné (a štýlové!!!) Vianoce & úspešné vkročenie do roku 2017 (ideálne v nových topánkach) praje tím projektu Štýlové nákupy v Poluse