Presunúť na hlavný obsah

Hanka vs. Hanka: Bude mama štýlovejšia ako dcéra?

Štýlové nákupy

Každý mesiac si v Štýlových nákupoch v Poluse vyberáte outfit, ktorý podľa vás najlepšie vystihol tému. Tentoraz to bude o to zaujímavejšie, že sme oproti sebe postavili mamu s dcérou. Prvá časť októbrového zadania „Dobrá modrá“ je tu. Inšpirujte sa o tri, dva, jeden...

Keď sa tímu rubriky Štýlové nákupy v Poluse dostal do rúk mail od Hanky a Hanky, všetkým bolo jasné, že takýmto adeptkám na upgrade štýlu sa nedá povedať nie.  Obe sú šarmantné dámy  s rovnakým úsmevom, ktorý vás ani na chvíľu nenechá na pochybách, že sa dívate na jeden zohratý  tandem – mamu a dcéru. Aby sme však ostali verní pravidlám rubriky, v dnešnom vydaní sme vzali do parády len jednu z Haniek, 46-ročnú tmavovlásku s pestovaným vzhľadom, mamu troch dospelých detí. Áno, dobre čítate! Tiež sme tomu nechceli veriť, keď Hanka vošla do Polusu. Jej tajomstvom je hobby, ktoré je zároveň aj prácou – Hanka sa pohybuje v kozmetickom priemysle, o kráse teda čo-to vie. No vie aj to, že žiadna žena nie je taká krásna, aby nemohla byť ešte krajšia! A tak sa s radosťou nechala rozmaznávať špičkovým servisom kaderníckych, vizážistických a stylingových služieb, to všetko pod strechou nákupného centra Polus City Center.

ÚČES: Začali sme v kaderníctve BENDLER Hair by Paviel v Polus City Center, kde kaderníčka Denisa hneď na úvod pochválila skvelý výber farby. Zvýrazňuje tie najkrajšie črty, ktoré Hanka ako typický „zimný typ“ má. Čo ale Hankiným vlasom chýba, je objem a forma. Žiadny problém pre profesionálnu kaderníčku – Denisa si s danou výzvou poradila prostredníctvom metódy fúkania na kefy. Nožniciam padli za obeť len zničené vlasové končeky, inak bola polodlhá dĺžka vlasov zachovaná. Finálny účes vyzeral upravenejšie a fúkanie pomohlo docieliť požadovaný objem.

TIP kaderníčky: „Kedy ste boli naposledy v kaderníctve, dámy? Kvalitný zostrih vlasov je absolútny základ! Umožní lepšie tvarovanie do účesu a zároveň ozdraví a uvoľní končeky vašich vlasov. Zostrihnúť končeky vlasov treba pravidelne aspoň 1-krát za 8 až 10 týždňov. A ako bonus poskytnite svojim vlasom ošetrenie vo forme olejového séra. To môžete použiť po každom umytí a vmasírovať do končekov vlasov.“

VIZÁŽ: Ako sme už spomenuli vyššie, Hanka nie je vo svete kozmetiky žiadnou Alenkou v ríši divov. Klaudia Kolenčíková, ambasádorka značky Yves Saint Laurent z parfumérie Marionnaud v Poluse, tak tentoraz dostala rovnocennú parťáčku. Témou rozhovoru bolo, ako k zimnému typu pleti a očiam zvoliť tie správne farby líčidiel. Jednoznačne pastelové a jemné, zhodli sa Hanka aj Klaudia, a u oboch dám to vyhrali zeleno-sivasté odtiene. Pred tým však nesmel chýbať kvalitný podkladový mejkap na zakrytie drobných pigmentových nedostatkov. Bodkou, ako stvorenou na bozky, sa stal rúž v sviežom ružovom odtieni. Aby Hanka neodišla bez parfumu, nechala si poradiť vôňu, ktorá je zmesou luxusných kvetov a mieša sa s lahodnými korenenými tónmi, talianskym bergamotom a dráždivou iskrou ružového korenia, doplnenou mandľovým mliekom. Ak vás táto kombinácia zaujala, opýtajte sa v predajni Marionnaud na novinku od značky Michael Kors – Wonderlust.

TIP vizážistky: „Mejkap by mal jednoznačne ladiť s oblečením, a tiež s príležitosťou. U Hanky sa nám to podarilo skvele, očné tiene ladia s finálnym oblečením a dotvárajú tak celkovú charizmu jesenného stylingu.“


OUTFIT: To, že Hanka v svetlých farbách vyslovene kvitne, zhodnotila stylistka Mirka Dobiš Michalková hneď na prvý pohľad a outfit nakombinovala z kúskov v predajni obľúbenej značky ORSAY, kde o jemné pastely nikdy nie je núdza. „Zaujal nás kabát v jemne modrej pastelovej farbe s kožušinkou, ktorý je určite netradičnou voľbou. K nemu sme doladili taktiež v predajni ORSAY tón v tóne aj celý zvyšok outfitu. Svetlomodrá kabelka a rolák rovnakej farby tak dovolili dokonale vyniknúť pekným črtám tváre nositeľky. Károvaná sukňa je z hrejivého materiálu a poslednou bodkou outfitu sú našuchovacie tmavošedé čižmy značky Baťa.“

Módna vizitka Hanky:

Neznášam: Nemám veľmi v obľube „preplácané“  štýly, ktoré sa vzájomne vôbec nezlučujú. A – ako mnohé iné ženy – tiež neznášam tepláky na bežné nosenie. Keď, tak iba na šport.
Zbožňujem: V jednoduchosti je krása, preto nachádzam potešenie v elegantnej móde zdôrazňujúcej ženskosť. Snažím sa kombinovať maximálne tri odtiene farieb.
Využite aj vy možnosť originálneho módneho poradenstva, aké tu ešte nebolo. V réžii Polus City Center vás nastajlujeme podľa vopred určenej témy a okrem špičkového servisu a profesionálnych fotografií si odnesiete domov aj symbolický darček. Užite si deň plný relaxu a horúcich módnych trendov na účet Polusu!

Téma mesiaca NOVEMBER: „Jesenný denim“. Prihlášku spolu s fotografiou posielajte na: radostzaziarit@poluscitycenter.sk. Uveďte svoje meno, bydlisko – mesto, vek a nezabudnite pripojiť svoju aktuálnu fotografiu. Prijmete našu módnu výzvu? Skúste to, odvážnym šťastie praje!

S pozdravom,tím projektu Štýlové nákupy v Poluse