Presunúť na hlavný obsah

Ako vás požiadal o ruku? Napíšte a vyhrajte ceny na vašu svadbu za stovky eur!

Súťaže

Zásnuby patria k najkrajším okamihom vzťahu dvoch ľudí, ktorí plánujú svoju lásku spečatiť svadbou. Požiadal vás v poslednom čase váš vyvolený o ruku a plánujete sobáš? Vďaka portálu Feminity a Svadobnému veľtrhu v Inchebe môžete vyhrať ceny za stovky eur a zažijete rozprávkovú svadbu!

Stačí, keď nám napíšete, ako vás váš partner požiadal o ruku. Z najoriginálnejších a najromantickejších príspevkov vyberieme desať, ktoré postúpia do hlasovania čitateľov.

Súťaž

A na čo sa môže tešiť víťazný pár? Ceny sú skutočne exkluzívne, veď posúďte:

  • voucher na svadobnú limuzínu v hodnote 400 eur
  • voucher na zapožičanie svadobných šiat v hodnote 350 eur
  • voucher na výrobu svadobnej torty v hodnote 150 eur

Súťažné príspevky posielajte do 31.1. 2017 23.59 h. Následne 1.2. 2017 vyberieme 10 najzaujímavejších, za ktoré budete môcť hlasovať až do 8.2. 2017 12.00 h. Príbeh s najväčším počtom hlasov získa spomínanú hlavnú cenu.

Hľadáte inšpiráciu pre váš Deň D? Nezabudnite navštíviť Svadobný veľtrh v Inchebe 10. a 11. februára, kde nájdete obrovský výber šiat a smokingov, obrúčky, svadobné koláče a torty, kvetinovú výzdobu, limuzíny... jednoducho všetko pre to, aby bola vaša svadba nezabudnuteľná. Zároveň si môžete odbehnúť na súbežný veľtrh krásy Interbeauty a spoznať aktuálne trendy v skrášľovaní a kozmetickej starostlivosti. Viac na www.incheba.sk.