Presunúť na hlavný obsah

Najlepšie nápady na rozlúčku so slobodou: Vďaka týmto bodom si svoju párty užijete vo veľkom štýle!

Zábava

Ak ste sa aj vy rozhodli zorganizovať pred svojím veľkým dňom rozlúčku so slobodou, máme pre vás jedinečné tipy, ako na to!

Americká tradícia, ktorá sa postupne stáva populárnou aj v našich končinách je skvelou príležitosťou na poriadnu dávku zábavy. Veď čo môže byť lepšie ako lúčenie sa s vašou slobodou? Prinášame vám skvelé nápady, vďaka ktorým bude pre vás organizovanie tohto večierku maličkosťou. Nechajte sa inšpirovať!

Prečítajte si aj: Dlhé roky som plánovala svadby: Jedna z nich mala krutý záver, no to som ešte netušila, kam až to celé zájde

Najlepšie kluby

Rozlúčte sa so slobodou v naozajstnom štýle a zarezervujte si miesta v tých najlepších kluboch. Urobte to v štýle seriálu Sex v meste a zažite neopakovateľný večer. Sexi šaty, vysoké podpätky a tie najluxusnejšie kluby v meste sú absolútnym základom. Ak túžite po pravej filmovej atmosfére, objednajte si šoféra s limuzínou. Veď kedy sa máte baviť, ak nie teraz?

Wellness víkend

Pre tie z vás, ktoré nevyhľadávajú rušné párty, bude skvelým nápadom víkend v luxusnom wellness. Vyberte sa so svojimi priateľkami do jedného z najlepších hotelov a rezervujte si izby na minimálne dva dni. Zamerajte sa na kúpele, ktoré ponúkajú kompletné služby od masáží, bahenných kúpeľov či pedikúry. Nevesta ocení tento antistresový pobyt a družičky sa potešia relaxačnej atmosfére.

Karaoke

Nevadí, že ani jedna z vás nevie spievať, o to zábavnejší tento večer bude! Vyberte sa do karaoke baru a zahrajte si hru, v ktorej víťaz pije drink a porazený musí spievať. Čím dlhšie túto hru budete hrať, tým zábavnejší večer to bude. Nahrávajte sa pritom na video, aby ste všetky momenty mali poriadne zdokumentované. Hanba ide tento večer bokom a dôležité je sa odviazať a vytvoriť čo najlepšiu atmosféru.

Luna park

Kedy ste sa naposledy poriadne vybláznili v zábavnom parku? Zoberte svoju celú zostavu a vyberte sa na tie najlepšie kolotoče. Húsenkové dráhy, strašidelné domy, retiazkový kolotoč a kopec cukrovej vaty. Túto formu zábavy si naozaj užijete a odnesiete si z nej veľa vtipných spomienok. Dôležité je osláviť tento deň s úsmevom na perách. 

Predĺžený víkend pri mori

Ak je váš rozpočet na rozlúčku so slobodou vyšší, neváhajte ani chvíľu a vyberte sa na predĺžený víkend k moru. Nielenže si poriadne oddýchnete a prídete na iné myšlienky, zároveň sa krásne opálite a na svadbe doslova zažiarite. Vyberte si pokojné miesto, kde naozaj zrelaxujete a nasiaknete pozitívnu energiu.

Šou, na ktorú nezabudnete

Inšpirujte sa americkými tradíciami a vyberte sa so svojou skupinou na pánsky striptíz. Vyberte si šou, ktorá je plná tanečných čísel a rôznych svetelných efektov, takže budete mať z celého večera aj kultúrny zážitok. Nemajte predsudky voči striptérskym šou. Odviažte sa, veď je to predsa rozlúčka s vašou slobodou!

Mohlo by vás zaujímať: Akými pravidlami by ste sa mali riadiť, ak sa chystáte na dovolenku s kamarátkami? Nezabúdajte na bod 7!

Kulinársky zážitok

Ak ste vášnivou milovníčkou jedla, potom je skvelým nápadom využiť to v prospech vašej oslavy. Rezervujte si miesto v najvychytenejšej reštaurácii blízko vášho miesta a nechajte si objednať degustačné menu. Perfektný večer v spoločnosti vašich družičiek, kvalitného jedla a dobrého vína, nemôže dopadnúť zle. Oslávte to vo vašom štýle a pochutnajte si na špecialitách šéfkuchára.