Presunúť na hlavný obsah

Šetrite stovky eur mesačne so Zlacnene.sk

Zábava

Portál Zlacnene.sk pre vás sleduje akciové ponuky desiatok predajcov po celom Slovenskom. Až 80% môžete ušetriť prakticky na všetkých typoch produktov, od potravín a doplnkov stravy cez športové potreby, textil a hobby potreby až po nábytok a elektroniku. Tovar za výrazne nižšie ceny mizne z regálov veľmi rýchlo, preto sa oplatí sledovať Zlacnene.sk pravidelne.

Informácie o akčných ponukách sú na portáli Zlacnene.sk aktualizované každý všedný deň, o zľave na tovar z vášho nákupného zoznamu sa tak dozviete včas. Ak tento tovar aktuálne ponúka v akcii viac predajcov, ľahko si zistíte, ktorá z ponúk je skutočne najvýhodnejšie. Napríklad, k 15.5.2018 boli v akčných ponukách hneď 4 druhy mlieka, a to so zľavou 22% - 27%.

Ľahko si overíte, ktorá z ponúk je najvýhodnejšia

Prehľad akčných ponúk je vám na Zlacnene.sk k dispozícii ako v podobe náhľadu na klasické letáky, tak aj v podobe výpisu tovaru v rámci tematických kategórií. Potrebujete v najbližších dňoch nakúpiť výhodne mlieko? Prejdite rovno do kategórie „mlieko v akcii“ a zistite, kde tento produkt nájdete najvýhodnejšie.

Funkcia, ktorá vám pomáha šetriť

Zlacnene.sk vám pomôže ušetriť nielen na každodenných nákupoch, ale aj jednorazových kúpach tovaru, ako je napr. záhradný nábytok, náradie, bazén a pod. V prípade, že plánujete kúpu tovaru dlhodobej spotreby, ktorý nepotrebujete ihneď, príde vám vhod funkcia Strážca zliav, ktorá prechádza letáky za vás. Stačí, keď Strážcovi zliav zadáte podmienky pre zľavy, ktoré vás zaujímajú, a následne len počkáte, až vás Strážca zliav informuje o tom, že niektorý z predajcov práve také podmienky ponúka.

Príklad nastavenia Strážcu zliav

  • typ produktu: kvetináč
  • maximálna cena po zľave: 15 eur
  • preferovaní predajcovia: Kaufland, Tesco, Billa, JYSK
  • čas stráženia akčných ponúk: 3 mesiace

Neviete si dať rady s občerstvením na grilovacej party? Inšpirujte sa v letákoch

Výpis tovaru v kategóriách slúži používateľom Zlacnene.sk aj ako inšpirácia. Plánujete na víkend akciu spojenú s grilovaním? Pozrite sa, aký typ mäsa vhodný na gril je aktuálne v akčných ponukách. Rovnako tak je možné výhodne kúpiť napr. limonády, slané a sladké pochutiny, grilovacie omáčky apod.

Navštívte ešte dnes portál Zlacnene.sk a skontrolujte si, či je práve teraz možné výhodne kúpiť niektorú z položiek vášho nákupného zoznamu. Vďaka tomu, že tovar v akciových ponukách možno kúpiť až o 80% lacnejšie než obvykle, priemerná slovenská rodina môže na nákupoch ľahko ušetriť aj stovky eur mesačne!

-Reklamná správa-