Presunúť na hlavný obsah

Tipy na tento víkend: Pozrite sa, aké aktivity by ste si rozhodne nemali nechať ujsť

Feminity

Ak aj vy stále premýšľate nad tým, čo robiť cez víkend, máme pre vás niekoľko inšpiratívnych tipov. S nami sa nudiť určite nebudete!

Inšpirujte sa: Zdravo a chutne: Budha miska s belugou a tofu, ktorá je plná vitamínov či minerálov

Fit Fashion Day by Answear.sk

Termín: 26.5.
Čas: 9:00 – cca 14:00
Miesto: Riverpark Dance School

 
Ak milujete módu a šport nenechajte si tento víkend ujsť Fit Fashion Day by Answear.sk. Budete mať možnosť vyskúšať si zadarmo najobľúbenejšie lekcie, ktore tanečná škola RDS ponúka: Pilates, Dance Box, Body Forming, Stretch Joga, Thajsky Box, Funkčný tréning a zároveň je pre vás pripravená módna prehliadka ANSWEAR.sk. Zistíte ako byť štýlová aj počas športu a zistíte aj to, aké sú aktuálne trendy pro tohtoročné leto! Navyše, budete mať možnosť konzultovať čokoľvek potrebujete osobne aj s lektormi, či lektorkou Simonou, ktorá vymyslela a cvičí unikátný šport Dance Box.  Prijemná atmosféra plná fashion inšpirácií. No a navyše vstup je zadarmo. 

Jarné dni záhrad na zámku Schloss Hof

Termín: 25.5 - 27.5
Čas: 10:00 -18:00 hod
Miesto: zámok Schloss Hof

Zámok Schloss Hof sa na tri dni stane miestom, kde sa stretnú milovníci záhradných krás a jedinečných kvetov. Floristi z regiónu odprezentujú v nádhernej slávnostnej sále svoje dokonalé výtvory. Ak aj vy patríte medzi milovníkov kvetov, tu by ste nemali chýbať. Atmosféru dotvorí príjemná jazzová hudba, môžete si vychutnať aj jazdu na koči a nenechajte si ujsť výmennú burzu rastlín. No a ak prídete s deťmi, nie je to ani náhodou problém. Zabavia sa v detských dielničkách, maľovaním na tvár, či v bio škole varenia.

Detský festival Festík

Termín: 26.5.- 27.5
Čas: 9:00 - 21:00
Miesto: Incheba

V bratislavskej Inchebe si rodičia spolu s ratolesťami môžu už tento víkend vychutnať detský festival Festík. To čo vám vieme zaručiť je, že prežijete nezabudnuteľný víkend plný zábavy, vystúpení detských interpretov a športových aktivít. Jednoducho na Festíku vás čaká deň zábavy, na ktorý sa určite nezabúda. 

Celý program najveselšieho detského festivalu si môžete pozrieť cez Predpredaj.sk a zabezpečiť si tiež lístky vopred.

Abeland - gazdovská dedinka Lozorno

Termín: 26.5.
Čas: 10:00 do zotmenia
Miesto: Lozorno

V jedinečnom prostredí karpatských lesov neďaleko Bratislavy objavíte čistú prírodu, ekologickú architektúru a permakultúrne záhradky. Program je určený najmä pre rodiny s deťmi, ale aj bez detí, budúce rodiny, či skupinku priateľov, ktorí majú chuť na niečo nezvyčajné. Naučíte sa tu ako podojiť kravu, vlastnoručne si vyrobiť čerstvý syr a k nemu si upečiete od zrnka pšenice vlastnými rukami chrumkavý bochník chleba. Tak smelo objavujte nové dobrodružstvá. 

Tradičný čaj o piatej

Termín: 26.5 - 27.5
Čas: 17:00
Miesto: Château Amade

Vráťte sa k pôvabnému zvyku popoludňajšieho čaju o piatej, na ktorý Angličania nedajú dopustiť dodnes. A nie, nemusíte cestovať nikam ďaleko, stačí zájsť pár kilometrov za Bratislavu. V dedinke Vrakúň objavíte rozprávkový kaštieľ Château Amade, kde si budete skutočne pripadať ako na kráľovskom dvore. Ochutnajte niektorú z ich čajových špecialít s lahodným pečivom a sendvičmi. Podávajú tu čajové zmesi najvyššej kvality v súlade s tradíciou, ktoré sú vyrábané výhradne z celých čajových lístkov z Číny, Indie a Srí Lanky. 

Prečítajte si aj: Moderný brunch: Skúste nedeľné obedy, tak trochu inak, prídete si na svoje vy aj vaši najmenší