Presunúť na hlavný obsah

Tipy na slnečné dni pri mori: Vyberte sa na tieto čarovné miesta, ktoré si zamilujete na prvý pohľad

Feminity

Ak milujete cestovanie a túžite zažiť niečo nové, skúste sa spolu s nami pozrieť na miesta, na ktoré nedá dopustiť krásna blogerka Isabella Thordsen. Verte nám, že s jej tipmi rozhodne nešliapnete vedľa.

Inšpirujte sa: Štokholm na jeden deň: Najnavštevovanejšie múzeum či Nobelova kaviareň pre intelektuálov

Sympatická a anjelsky krásna blogerka Isabella Thordsen toho napriek svojmu mladučkému veku dokázala viac ako dosť. Vo svojich 26 rokoch sa stala profesionálnou blogerkou, modelkou a mnohé firmy a sa predbiehajú v tom, koho z nich sa stane tvárou. Študovala módu a dva a pol roka pracovala ako osobná stylistka. Dnes sa však naplno venuje blogovaniu a cestovaniu. Práve to sa stalo je obrovskou vášňou. Pozrite sa spolu s nami, ktoré miesta musíte navštíviť. Pre Isabellu sú srdcovku. 

Amalfské pobrežie

Amalfské pobrežie patrí podľa Talianov medzi ich najromantickejšie miesta. Obmýva ho Tyrrhenské more a natoľko ho nepozná ešte toľko turistov, zachováva si punc jedinečnosti a pravú domácu atmosféru. Ak túžite po romantike vo dvojici, toto je určite výborná voľba. 



Baleárske ostrovy

Španielske Baleárske ostrovy sú miestom, kde leto ani náhodou nekončí. Počet slnečných dní sa tu približuje k číslu 300 a preto sú ideálnou voľbou, ak sa potrebujete dobiť energiou a vitamínom D, kedykoľvek počas roka. Sama Isabella ich navštevuje niekoľkokrát a najmä počas chladnejších mesiacov.

Maroko

Marocké kráľovsvo,ktoré sa rozprestiera len kúsok od Španielska, nazývajú mnohí krajinou Tisíc a jednej noci. Nájdete tu more, oceán, lyžiarske strediská, horúcu púšť s najväčšími pieskovými dunami na svete a čarovnú kultúru berberov.

Capri

Nádherný ostrov v Neapolskom zálive – ostrov Capri, je miestom, ktoré vám vyrazí dych. Kryštáľovo čisté more, dokonalé pláže a malebné domčeky vás zaručne dostanú. Ak hľadáte ničím nerušný pokoj, určite ste tu na správnom mieste. Unikátom ostrovaje azúrová jaskyňa Grotta Azura, ktorú by ste podľa Isabelly mali rozhodne navštíviť. Také miesto nenájdete nikde inde na svete. 

Prečítajte si: Dôvody, pre ktoré by ste v roku 2018 mali vyskúšať cestovanie po svete karavanom: Títo ľudia v nich prežijú celý život