Presunúť na hlavný obsah

Zákony príťažlivosti šťastia: Vďaka tomuto sa vám podarí naozaj všetko, po čom túžite

Feminity

Iste ste už počuli o tom, že ak si niečo veľmi želáme, dokážeme si to aj pritiahnuť. A skutočne je to pravda. Zákony príťažlivosti naozaj fungujú!

Prečítajte si: Vyskúšajte 7-dňovú očistu tela pomocou zeleninových štiav: Poznáme zázračné ingrediencie tohto elixíru

Existujú tri zákony príťažlivosti šťastia, vďaka ktorým si môžete zabezpečiť skvelý život, presne podľa svojich predstáv.  Stačí, ak sa budete držať týchto zásad. 

1. Človek plný lásky, priťahuje lásku iných ľudí

Tak to funguje úplne presne. Podobné veci, priťahujú podobné. Ľudia, udalosti aj veci v našom živote nie sú náhodné. Obklopujeme sa nimi sami, či už vedome, alebo nevedome. A ak okolo seba začnete šíriť lásku, rozhodne sa vám to vráti. 

2. Šťastní ľudia žijú oveľa dlhšie

Dnes už je vedecky dokázané, že všetky procesy tela riadi centrálny nervový systém, ktorý rovnako vytvára scenár zmien, súvisiacich s našim vekom. Odrážajú sa v ňom naše predstavy o živote, tradíciách a očakávaniach. Stačí, ak si osvojíte porekadlo: ”Veselá myseľ je polovica zdravia” a uvidíte, že to okamžite pocítite. Všetky stresové situácie, či vypätie nám totiž nilen uberajú energiu, ale aj skracujú život. 

3. Peniaze neprinášajú šťastie, to šťastie prináša peniaze

Pocit šťastia zvyšuje našu výkonnosť, posilňuje sebavedomie, cieľavedomosť a húževnatosť. Všetko to, čo nás privedie k cieľu a teda aj materiálnemu prospechu. Najskôr sa teda snažte žiť v pokoji a s jasnou mysľou a buďte si istý, že sa to prejaví aj v otázke financií. Ak totiž robíte niečo s nadšením, vždy máte úspech zaručený. Na to nezabúdajte.

Neprehliadnite: Vysoký tlak je tichým zabijakom: Tieto potraviny by ste mali zaradiť do jedálnička, aby ste ho znížili