Presunúť na hlavný obsah

Taylen Biggs, táto malá modelka má skutočne hviezdnu kariéru istú: Hoci má len tri roky, má jedno fotenie za druhým

Feminity

Hoci niektorí jej rovesníci chodia ešte v plienkach, malá Taylen rieši úplne iné záležitosti. Rozkošné, malé dievčatko si užíva žiaru reflektorov a módne domy sa predbiehajú v tom, ktorému z nich prepožičia anjelsku tváričku.

Prečítajte si: Neviete, ako si ozdobiť stromček? Nechajte sa inšpirovať skvelými tipmi celebrít

Verte nám, že túto rozkošnú tváričku si jednoducho treba zapamätať. Len trojročná Taylen Biggs má kariéru vo veľkom svete showbiznisu skutočne sľubne rozbehnutú. A to len pred nedávnom sfúkla tri sviečky na narodeninovej torte. 

Hviezda kariéra trojročnej modelky začala naozaj nevinne. Mama malej Taylen raz postla na sociálnej sieti milú fotografiu svojej dcérky a tá vyvolala doslova boom. Odrazu sa dovtedy neznámej rodine začali ozývať módne značky s ponukami spolupráce pre ich čarovnú dcérku

Tá vraj milovala fotenia od malička. Rada sa predvádzala, skúšala si nové veci a dokonca si už ako dvojročná vedela povedať, čo sa jej páči a čo nie. A dávala to aj veľmi jasne najavo. 

Na svoj vek toho toto dievčatko už stihlo naozaj veľa. Okrem toho, že debutovala na newyorskom Fashion Weeku, dokonca spolupracovala s Betsey Johnson, Jeremy Scottom a najnovšie je tvárou detskej línie oblečenia Kardashianiek. 

Taylen zarába veľmi slušne. Už teraz sa módne domy o ňu bijú a predbiehajú sa v tom, koho tvárov sa sa najnovšie stane. Jej rodina ju v detskom modelingu podporuje. No zároveň sa snažia o to, aby mala Taylen aj normálne detstvo a užila si aj bežné veci. My len dúfame, že sa to jej rodičom podarí. Čo dodať, tomu sa povie slušne rozbehnutá kariéra od plienok! 

Neprehliadnite: Prince George a jeho list pre Santu je tá najúprimnejšia vec, čo dnes uvidíte: Na Vianoce si prosí len jediný darček!