Presunúť na hlavný obsah

Spomaľte pred Vianocami: Vychutnajte si dokonalú sviatočnú atmosféru na týchto magických miestach

Feminity

Vianoce sú sviatkami pokoja, pohody a lásky. Skúste preto s nami načerpať dokonalú vianočnú atmosféru, na skutočne magických miestach. Zatvorte oči a preneste sa do krajiny, kde na chvíľku zabudnete na realitu všedných dní a budete si pripadať ako kráľovná.

Neprehliadnite: 6 aktuálnych trendov pre vianočné stromčeky: Ozdobte ho podľa štýlu, ktorý vám je najbližší!

Grandhotel Tatra - Velké Karlovice

Novootvorený Grandhotel Tatra je miesto s puncom výnimočnosti. Okamžite si vás podmaní nielen jedinečnou atmosférou, ale aj štýlom, ktorý si v rozprávkovom prostredí českých Beskýd nepochybne zamilujete. Ak si chcete užiť chvíle s vašimi najbližšími plnými dúškami, rozhodne ste na správnom mieste.

Spomaľte svoje každodenné tempo na minimum, naordinujte si dlhé hodiny spánku, exkluzívne masáže, vypnite telefóny a užívajte si prítomné okamihy. Na vlastnej koži sme skúsili, že sa to dá. Už po dvoch dňoch si dobijete vybité baterky na veľmi dlhý čas. Navyše, v tomto sviatočnom období si tu budete pripadať ako v malom rozprávkove. 

Jediné, čo vás môže prebrať zo snívania je hlad. Avšak aj jedlo je tu ozajstným gastronomickým zážitkom. Vaši najmenší si tu tiež prídu na svoje. Môžete sa sánkovať, guľovať, stavať snehuliakov, či len tak sa prejsť po okolí. A keď detičky spia, rodičia sa môžu nechať rozmaznávať exkluzívnymi masážami a telovými ošetreniami v spa.

Tu naozaj platí, že prianie hosťa je do bodky vždy splnené. Verte nám, že toto miesto nezostane len vo vašich spomienkach, ale dotkne sa aj vášho srdca. 

Naturhotel Forsthofgut, Leogang - Rakúske Alpy 

Áno, presne takto vyzerá láska na prvý pohľad. V tomto čarovnom hoteli si budete pripadať ako v krajine zázrakov. Prekrásne prostredie, nedotknutá príroda, výnimočné služby a famózna kuchyňa. Skutočne nenájdete nič, čo by ste mohli tomuto miestu vytknúť.

Možno len to, že tu človek nemôže zostať navždy. Celý koncept hotela je navrhnutý tak, aby bol človek, čo najviac v súlade s prírodou. Zabudnite na každodenný zhon, starosti a vychutnajte si to, čo vám toto miesto ponúka. Ničím nerušený pokoj.

Ak by ste sa tu rozhodli stráviť Vianoce, môžete sa tešiť na hotový vianočný rituál. Počas Štedrého večera chodia totiž po mestečku koledníci, hostia sa venujú svojim rodinám a odrazu si pripadáte ako v inom svete. Dokonalom a takom, aký, my dospelí, poznáme už skôr z rozprávkových knižiek ako z reality. 

Boutique hotel MEZI PLŮTKY - Čeladná

Štýlový vidiecky Boutique hotel MEZI PLŮTKY, možno nazvať aj miestom fantázie. Nechávate sa ráno radi prebudiť prvými lúčami slnka, milujete pohľad na oblohu posiatu hviezdami, či zvuk praskajúceho dreva v krbe? A k tomu patríte medzi skutočných gurmánov? Tak tu ste na správnej adrese.

Započúvajte sa do ticha prírody a vychutnávajte si súkromie a luxus. Každá jedna izba je navrhovaná s citom a zaručene sa tu budete cítiť ako kráľovná. Zažijete tu nezabudnuteľnú atmosféru. No a ak pred Vianocami potrebujete naozaj na chvíľku vypnúť, toto miesto je na to ako stvorené.