Presunúť na hlavný obsah

Napravte škody po aplikácii 3D mihalníc a doprajte si krásne riasy

Zábava

Tiež ste sa nechali zlákať predstavou dokonale zvodného pohľadu a dali ste si aplikovať 3D mihalnice? Časom však kúzlo vyprchalo a vám nezostalo nič iné, len si tie svoje prirodzené doslova preliečiť a dať do pôvodného stavu. Čo vám pred aplikáciou 3D mihalníc nikto nepovedal a ako môžete napraviť škody?

Prečo nepotrebujete 3D mihalnice?

Každá žena túži po krásnych, hustých a dlhých mihalniciach, za ktorými sa otočí každý muž.  Niektoré z nás však toto šťastie nemajú, a preto sa snažíme prírode napomôcť. Jedným z riešení je aplikácia 3D mihalníc. Je to síce rýchle riešenie, nie je však trvalé a prináša so sebou rôzne riziká, o ktorých si môžete prečítať na špecializovaných blogoch. Už to, že sa dostanete do začarovaného kruhu pravidelného „dorábania“ umelých rias, stojí za rozmyslenie. Starostlivosť o ne tiež nie je jednoduchá a vyžaduje dosť námahy. Najväčšie zdravotné riziko predstavuje lepidlo, ktorým sa 3D mihalnice pripevňujú. Možno ste už tiež počuli o nejednom prípade alergickej reakcie či infekcie.

Najväčšie obavy však môžu plynúť z niečoho iného. A tým je stav prirodzených rias po odstránení tých umelých. Je viac ako pravdepodobné, že zažijete podobnú situáciu, ako keď sa vám odlepia umelé nechty. Ak ste si niekedy liečili nechty po odstránení umelých či gélových, máte celkom presnú predstavu, ako môžu vyzerať vaše riasy po vyprchaní wow efektu 3D mihalníc.

To najlepšie pre zdravé mihalnice

Existuje viacero účinných spôsobov, ako oživiť svoje prirodzené mihalnice. Základom je každodenná kvalitná starostlivosť o očné okolie zahŕňajúca dokonalé odstránenie make-upu vždy pred spaním a používanie vhodného očného krému. Pre zdravie a krásu svojich mihalníc nezabudnite do svojho jedálnička zaradiť okrem vitamínov aj minerály (najmä vápnik, železo, horčík, zinok a selén) a potraviny bohaté na Omega-3 mastné kyseliny. Tak, ako sú dôležité pre rast vlasov a nechtov, nevedia bez nich správne rásť ani mihalnice.

Trendom je nature look

Existujú však aj iné, účinnejšie spôsoby, ako si vyčariť neodolateľné riasy. Veď čo je viac ako prirodzená krása? Kozmetickí experti už dávnejšie prišli na to, aké látky sú potrebné pre zdravý rast mihalníc. Okrem známych vitamínov B, C a E je najväčším objavom posledných rokov účinok enzýmov. V prípade rias je to zmes enzýmov nazývaná EPM. Vďaka takémuto „koktailu“ účinných látok predĺžite cyklus rastu mihalníc. Tie budú následne dlhšie, tmavšie a bohatšie. Najkoncentrovanejšiu zmes enzýmov keratínu a výživných látok obsahuje sérum na rast mihalníc Gigalash.

Tak ako? Nie je jednoduchšie pestovať si prirodzenú krásu? Vaše okolie i peňaženka budú určite za.