Presunúť na hlavný obsah

Pozrite, čo by si na seba nikdy nedali Leonardo či Orlando

Zábava

Každý sa niečoho bojí… Aj celebrity. Ako by to vyzeralo, keby sme ich strach zhmotnili cez fashion? Pozrite, čo by si pravdepodobne nikdy neobliekli. :)

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio by si pravdepodobne nikdy neobliekol tričko s medveďom. Všetci si pamätáme jeho presvedčivý oscarový boj s týmto chlpáčom vo filme Revenant. Takýto stret na ňom predsa musel zanechať stopy. A vo filme veru aj zanechal. V podobe pár “škrabancov”. 

Taylor Swift

Kto nezachytil mediálny boj medzi Taylor Swift, Kim Kardashian a Kayne Westom, pre toho akoby ani bulvár neexistoval. Kim dokonca našla pre sladkú Taylor prezývku had, ktorú rýchlo prevzali aj jej fanúšikovia. A možno jej aj takéto parádne tričko s hadom kúpila.

 

Johnny Depp

Všimli ste si, že Johnny Depp, majster masiek vo filmoch, klauna nikdy nehral? Dokonca mu ani neprídu smiešni. Raz sa vyjadril, že z tých ich úsmevov mu ide mráz po chrbte. Svojej fóbie sa pokúšal zbaviť pozeraním filmov s klaunami a pritom by možno úplne stačilo dať si na seba tričko s klaunom

Rupert Grint

Občas sa herec so svojou postavou podobá viac, ako si myslíme. Napr. takého Rona Weasleyho, najlepšieho kamaráta Harryho Pottera, chytá panická strach z pavúkov aj v reálnom živote. Ale v takomto spidermanovskom pyžamku by sa mu určite zaspávalo sladko.

Orlando Bloom

Aj nebojácny Elf sa bojí! A dokonca niečoho tak milého, pekného a ružovučkého, ako je prasiatko. Do Zvieracej farmy ho radšej neobsádzajte a toto tričko s prasiatkom mu na Vianoce rozhodne neposielajte.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer je unikátna, pretože sa bojí viacerých vecí naraz. Okrem príšer pod posteľou, kuracích stehien, výťahov či tmy, jej hrôzu naháňajú aj žraloky. Toto tričko by si preto určite nikdy neobliekla a je to aj dôvod, prečo sa vraj odmieta kúpať v mori. Zaujímavé pri herečke, ktorá natočila filmy o brutálnom vrahovi či seriál o mŕtvych.

Nicole Kidman

Aj táto krehká slávna žena, pochádzajúca z Austrálie, kde sa to len tak hemží jedovatými stvoreniami, má fóbiu - paradoxne, nie z hadov, pavúkov či medúz, ale z iných krehkých stvorení - motýľov. Možno to je dôvod jej rozchodu s Tomom, ktorý jej podľa neoverených zdrojov dal práve toto nádherné tričko s motýľom na ich výročie.

Oprah Winfrey 

Najzvláštnejšia fóbia na záver. Slávna moderátorka sa raz vyjadrila, že nemá rada balóny, lebo jej pri praskaní pripomínajú streľbu. Čo je to však za detstvo bez balónikov… Viete si také predstaviť? Možno jej nikdy nikto neukázal, aké pekné sú na tričku

Ak sa niečoho tiež bojíte a chcete prekonať svoj strach, alebo naopak, máte radi všetky zvieratká a veselé vzory, môžete svoj postoj vyjadriť tričkom od Dedoles. Minimálne si tak vo  svojom okolí ukrojíte časť pozornosti, akou sú denne obklopené spomínané celebrity.

- reklamná správa -