Presunúť na hlavný obsah

Slovenský fotograf Lousy Auber a jeho najnovšia kolaborácia: Je plná irónie a zveličenia

Zábava

Slovenský fotograf Lousy Auber vytvoril špeciálnu kolekciu v spolupráci so známou značkou Footshop. My sme si nenechali ujsť túto kolaboráciu a musíme povedať, že milujeme domácich umelcov.

Tešíme sa, že žijeme v dobe, keď sa začína čoraz viac podporovať domáca tvorba a lokálni umelci. O tom, že na Slovensku je ich naozaj dosť a máme byť na čo hrdí, sme sa presvedčili aj my na vlastnej koži. Veľa Slovákov a Sloveniek je známych svojou tvorbou v zahraničí a je čas, aby sa o nich dozvedela verejnosť viac.

Prečítajte si: VIDEO: Slovenka a Francúz oživili v Bratislave staré remeslo: Vyrábajú jedinečné kabelky a doplnky s nádychom elegancie

Streetová značka s teniskami je známa svojimi lokálnymi spoluprácami. Tentoraz sa Footshop spojil so známym slovenským fotografom Lousy Auber, ktorý púta pozornosť svojím štýlom, ale aj anonymitou. Fotografie jeho totožnosti by ste objavili asi iba veľmi ťažko, zato o jeho práci je toho počuť viac než dosť. 

3 varianty tričiek prezentujú 3 momenty z každodenného života plného irónie a zveličenia

"Fotografia je skvelá príležitosť, ako sa stať súčasťou niečoho, čo vás fascinuje", vysvetľuje svoju vášeň k remeslu Lousy Auber. V každom prémiovom balení, je taktiež print fotografia vo formáte A3 a visačka, ktorá môže slúžiť ako prívesok na kľúče alebo ako pevná súčasť trička samotného. Kvalita materiálov a spracovanie sú pre Footshop pri všetkých spoluprácach samozrejmosťou. Preto sa fanúšikovia spomínanej značky a Lousyho môžu tešiť na tričká v BIO kvalite s najvyšším štandardom digitálnej tlače.

Neprehliadnite: VIDEO: Dve Slovenky vytvorili úplne nový koncept kvetinárstva: Naučia vás, ako si štýlovo a rýchlo uviazať kyticu

Lousy Auber sa preslávil v zahraničí, momentálne ho "spoznávajú" aj doma

Slovenský fotograf Lousy Auber je známy vďaka svojmu osobitému štýlu a taktiež umeleckým spoluprácam s menami ako Rytmus, Majk Spirit, Jana Kirschner alebo videoklipom pre slovenské skupiny Billy Barman, Para, rapperov Smack, Matys či Prezident Lourajder. Za zmienku stoji taktiež dokumentárny seriál z Jamajky Inna JamDown.