Presunúť na hlavný obsah

Počas chôdze dodržte tieto 3 pravidlá a budete pôsobiť sebavedomejšie: Môžete ich praktizovať každý deň

Zábava

Vaša chôdza o vás napovie oveľa viac ako si možno myslíte. Dajte si záležať na tom, aby ste pôsobili sebavedomo, žensky a hlavne, aby ste si nesprávnou chôdzou zbytočne neuškodili.

Ak aj náhodou vyslovene nepatríte medzi sebavedomých ľudí, nezufajte. Všetko sa dá naučiť pokiaľ niektoré veci zmeníte. Tentokrát sa snažte sústrediť práve na vašu vlastnú chôdzu.

Prečítajte si: Jedna vec zvýši vašu príťažlivosť: Na toto si počas rozhovoru s mužom dajte pozor

Vždy pozerajte pred seba

Toto pravidlo sa snažte dodržať aj vtedy, ak nemáte práve najlepší deň. Pretože priamy pohľad vám prirodzene pridá na sebavedomí a vďaka nemu budete pôsobiť rozhodnejšie a istejšie. Nech už ide oproti vám ktokoľvek, neskláňajte hlavu a neuhýbajte pohľadom. To isté platí aj pri rozhovore, keďže očný kontakt je dôležitý. Možno vám to bude zo začiatku nepríjemné, ale nevzdajte to a trénujte v okolí ľudí a s ľuďmi, ktorých poznáte.

Kráčajte vzpriamene

Hoci vás životný štýl posledných dní akosi núti hrbiť sa, s týmto problémom čo najskôr zabojujte. Nič nevyzerá na žene lepšie, ako keď kráča vystretá a s rukami vedľa tela. Ak sa dá, ruky si neprekrižujte, ani nevkladajte do vreciek na nohaviciach. Stačí, ak si porovnáte niekoho, kto chodí celý život zhrbený s niekým, kto kráča so vztýčenou hlavou a vystretou chrbticou. Práve vzpriamený človek pôsobí na svoje okolie oveľa otvorenejšie, sebavedomejšie a silnejšie. Určite oceníte aj to, že vďaka tomu bude aj vaša postava vyzerať lepšie. Držanie tela je jednoducho podstatné.

Mohlo by vás zaujímať aj: Maličkosti, ktoré robia ženu ženskou: Vďaka tomuto môžete byť atraktívnejšia ako kedykoľvek predtým

Kráčajte svižne a s úsmevom

Muži a všeobecne ľudia zaregistrujú skôr človeka, ktorý má svižný a rozhodný krok, ako niekoho, kto sa vlečie, či len prešlapuje z nohy na nohu. Svižný krok je veľmi dôležitý a na každom človeku pôsobí dobre. Spolu s úsmevom robí človeka neprehliadnuteľným. Ak máte na sebe lodičky o to viac si na svojej chôdzi dajte záležať. Možno vám pomôže, keď sa budete sama pre seba usmievať a neriešiť, čo si okoloidúci myslia. Hlavne nezabudnite na svižný krok.

Dodržiavate aj vy tieto tri základné pravidlá?

spolu hlasovalo 258 ľudí

áno
136
nie
122