Presunúť na hlavný obsah

Ilustrátor, ktorý vás dostane svojimi originálnymi nápadmi: Pozrite sa, z čoho čerpá inšpiráciu!

Zábava

Milujeme originálnych ľudí, ktorí sa svojou tvorbou odlišujú od ostatných. Jedným z nich je aj umelec Christoph Niemann, ktorý nás zaujal svojimi jedinečnými kresbami.

Americký ilustrátor, ktorý svoje diela vystavuje v známom magazíne NY Times sa dostal do povedomia verejnosti najmä vďaka nezameniteľnej fantázii, ktorú ukazuje svetu prostredníctvom svojich ilustrácií. Zoznámte sa s kresbami Christopha Niemanna, ktoré sa odlišujú od ostatných umeleckých diel svojou originalitou. Známy ilustrátor v nich totiž využíva každodenné predmety a dáva im akýsi iný význam. Dosť bolo slov, presvedčte sa sami!

Prečítajte si aj: Slovenka Andrea maľuje tenisky originálnym spôsobom: Vďaka svojej vášni a profesionalite získala zaujímavé zákazky

Poriadna dávka originality

Jeho kresby nie sú náročné, ale skrývajú v sebe poriadnu dávku originality a štýlu. Použiť štetec na maľovanie namiesto ženských šiat a vytvoriť tak ilustráciu, ktorá zaujme celý svet. Tomu sa povie umenie.

Nápadité a jedinečné

Jeho kresby v sebe skrývajú nápaditosť a jedinečnosť. Veď zakomponovať zamotané sluchádlá do svojej kresby, aby pôsobili ako mucha nie je jednoduchá záležitosť. Nečudujeme sa, že jeho ilustrácie sú vystavvané v známych New Yorských magazínoch.

Soľnička namiesto mužskej hlavy

Nápady, ktoré vymýšľa sú plné kreativity a my len nechápeme, ako to je možné. Christoph v sebe skrýva ničo , čo iní umelci nemajú a jeho ilustrácie sa stali obľúbenými po celom svete. Len tak ďalej.

Uhol pohľadu

Jeho uhol pohľadu a perspektíva sú veľmi dobre vyvinuté a pomáhajú mu pri tvorbe jeho umeleckých diel. Banány namieto konských nôh patria k jeho najvtipnejším a zároveň veľmi zaujímavým kombináciám. 

Inšpirujte sa: Talentované mladé Slovenky: Ich mená nie sú známe, no ich práca hovorí za všetko!

Každodenné predmety

Christoph má oči na stopkách všade, kam príde. Jeho najväčším bodom záujmu sú každodenné predmety, ktoré bežne používame. Práve tie využíva na tvorbu svojich originálnych počinov. Pozrite si v galéri ďalšie z jeho vydarených kriesieb.