Presunúť na hlavný obsah

Zuzana Vačková: Takto oddychuje za veľkou mlákou!

Cestovanie

Obľúbené herečka Zuzana Vačková si dala na mesiac pauzu od pracovných povinností a vycestovala za zaslúženým oddychom do zámoria. A nie hocikam, ale rovno do Veľkého jablka.

Slovensku dala zbohom! Vždy usmiata herečka a moderátorka Zuzka Vačková si na pár týždňov odskočila do Spojených štátov. Ako parťáčku si zobrala svoju dcéru Marušku. O tom, ako vyzerá ich dámska jazda sa pravidelne delí aj so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach.

Hoci herečka prišla do New Yorku načerpať novú energiu do novej divadelnej a seriálovej sezóny, nevyhýba sa ani klasickým turistickým miestam. Musíme uznať, že naša herečka sa nestratí v dave ani na Times Square, čo poviete?

Zuzana vyznáva zdravý životný štýl a inak tomu nie je na dovolenke. Pri rannej dávke behu sa Zuzke naskytol takýto exkluzívny pohľad na Sochu slobody. Tento typ pohybovej aktivity je u Newyorčanov veľmi populárny, takže naša herečka určite veľmi rýchlo zapadla medzi domácich.

Aktívny prístup k životu sa odzrkadľuje aj na jej figúre, ktorú predviedla na neďalekej Tobay Beach. Ako sama hovorí, ku dobrej kondícii jej pomáha aj vyvážený jedálniček. U herečky doma napríklad čipsy alebo pečivo vôbec nenájdete. O to častejšie si dopraje avokádo či zdravú rybu, bohaté na omega-3 mastné kyseliny.

Omega-3 priaznivo pôsobia na metabolizmus, a takisto na zdravie srdca, očí a mozgu. Aj preto je  herečka veľkou fanúšičkou výživového doplnku OmegaMarine Forte+ od NaturaMed Pharmaceuticals, na ktorého účinky nedá dopustiť.  „Dám si dve kapsuly denne a viem, že robím dobrú vec pre svoje celkové zdravie, peknú pleť a dokonca štíhlu líniu,“ prezrádza Zuzka.

Viac informácií o výživovom doplnku a možnostiach kúpy hľadajte na www.naturamed.sk.  

- reklamná správa -