Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Mladá Natália Ondáková je novou kráľovnou súťaže Queen of Golf 2017!

Zábava

Porotu očarila jednak svojím vzhľadom, ale aj príjemným vystupovaním a snahou venovať sa golfu aj v budúcnosti. Vo svojom voľnom čase sa venuje tancovaniu, rada si po ťažkom dni zacvičí jogu a odteraz ju môžete stretnúť aj na golfových ihriskách.

Dievčatá štvrtého ročníka súťaže Queen of Golf 2017 to ani v rámci príprav nemali ľahké, pretože absolvovali sústredenie v hoteli Holiday Inn Trnava , množstvo fotení, trojdňový golfový camp pod vedením profesionálnych golfových trénerov z  Golf Trnava. Organizátori tento ročník ozvláštnili predstavením talentovanej fashion ilustrátorky Danyely Art, s ktorou dievčatá absolvovali celodňový workshop, naučili sa na ňom základy maľovania a každá z finalistiek si vytvorila svoj vlastný autoportrét. 

FEMINITY TV: Pozrite si celý rozhovor s víťazkou Queen of Golf Natáliou Ondákovou

Samotný finálový program sa konal v historických priestoroch nádvoria kaštieľa Theresia Chateau. A program bol ozaj pestrý. Predstavenie finalistiek spojené s módnou show v tričkách značky U.S. POLO ASSN, naozaj sexi fashion show v najnovšej módnej kolekcii od Danyela Art. Od samotného začiatku súťaže sa o vlasy a vizáž starali  Lilis Beauty Salón a LOVELY LOOK – beauty ateliér. Ani módna show plaviek Relleciga v kombinácii s golfovým oblečením od DIGITALGOLF a lodičkami od iModa.sk tento rok nechýbali.

Dievčatá predstavili  ešte pred sezónou najnovšie plavkové trendy. Čerešničkou na torte bola záverečná módna prehliadka vo svadobných šatách zo svadobného salónu GIOVANNA doplnená šperkami z dielne slovenskej dizajnérky Jenny Jeshko. Počas programu vystúpil známy spevák Peter Bažík, či umelec Igor Slovák a celým večerom sprevádzal sympatický herec a moderátor Juraj Bača. 

Krásnymi ženami sa to len hemžilo, preto to porota nemala ozaj ľahké, no nakoniec  jednohlasne rozhodla, že novou Queen of Golf 2017 je mladučká Natália Ondáková, neustále pozitívne naladená a s úsmevom na perách. Natália získala  krásnu, ručne vyrobenú putovnú korunku so swarovski kryštálmi od Mária Feketeová Artist Glavancek a na týždeň si zajazdí na špičkovom aute Mercedes-Benz. Samozrejme ako hlavnou z cien nechýba  zelená karta na golf, ročný VIP vstup do fitnescentra FitUp, darčekové poukážky na skrášľovacie procedúry v salónoch krásy, luxusný kyticový box od Le Diamant Rose, plavky Relleciga, lodičky Imoda.sk, oblečenie od StartFashion Slovakia, víkendový pobyt v Hoteli Thermalpark, Dunajská Streda, darčekové balíčky od Signal, chutné cupcakes od Taký Malý Koláč, chutnú večeru v reštaurácií Husacina u Gálika, excelentné svetové vína, ktoré na Slovensko dováža ILt, s.r.o. a ďalšie zaujímavé ceny, za ktoré sa oplatí bojovať. 

Projekt Queen of Golf vznikol v roku 2014 a za  4 roky bolo do súťaže zapojených 55 dievčat, ktoré odohrali už 6 turnajov. Tento rok to mali finalistky, čo sa golfu týka, trochu ťažšie pretože si golfové zručnosti zmerali vo svojej vlastnej súťaži na golfovom ihrisku v Báči, kde zabojovali o titul Queen of Golf Talent 2017. Tento titul získala najvyššia zo súťažiacich a to finalistka s číslom 2. Klaudia Steffelová, ktorej šerpu odovzdal prezident slovenskej golfovej asociácie Tomáš Stoklasa. 

Ako to býva aj v iných súťažiach,  hlasovalo sa a zbieralo lajky aj u našich mediálnych partnerov a tu najviac zaujala finalistka s číslom 6. Diana Sklenárová a preto jej právom patrí titul Queen of Golf TIP 2017

Tento rok prišla súťaž Queen of Golf s ďalšou novinkou, zapojili sme kreativitu dievčat a tie si natočili vlastne vlogy. Hlasujúcich najviac zaujal vlog finalistky s číslom 3. Zdenky Pavlíkovej. A preto titul Queen of Golf Sympatia 2017 patrí práve jej.

Výsledky:

Queen of Golf 2017 - č. 8 NATÁLIA ONDÁKOVÁ
Queen of Golf TIP 2017 - č. 6 Diana Sklenárová
Queen of Golf SYMPATIA 2017 - č. 3 Zdenka Pavlíková 
Queen of Golf TALENT 2017 - č. 2 Klaudia Steffelová

Po vyhlásení výsledkov a dekorovania víťaziek bolo na dievčatá prichystané ešte jedno sladké prekvapenie. Zamaškrtili si sa torte v tvare golfovej loptičky od partnera Taký Malý Koláč. 

Už teraz sa môžete tešiť na piaty ročník súťaže Queen of Golf 2018!