Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Horúce trendy na letnú turistickú sezónu: V móde sú tieto športové kúsky!

Fitness

Aké farby či strihy sú moderné tento rok pri výbere praktického športového oblečenia vhodného na túru alebo na hory? Aktívny pohyb je neodmysliteľnou súčasťou modernej ženy či muža.

Ste akčnou ženou, ktorá neobsedí doma na zadku a rada objavuje krásy prírody? Takéto aktivity si ale samozrejme žiadajú výber úplne iného typu oblečenia. Lodičky nahradia pohodlné tenisky či iná športová obuv a aj namiesto šiat prídu na telo úplne iné materiály. Na výbere kvalitného funkčného oblečenia by sme si mali dať záležať práve kvôli dvom aspektom. Vyberáme si ho na roky, pretože keďže ho nosíte iba príliežitostne, neobnosí sa veľmi. A tiež, je potrebné, aby bolo nielen krásne, ale aj pohodlné. 

Prečítajte si tiež: Štýlové mikiny, ktoré si našli uplatnenie aj vo svete módy: Tieto môžete kombinovať aj v elegantnom štýle!

Odevná značka Napapijri sa zameriava na funkčné oblečenie, ktoré však spĺňa aj všetky aspekty modernosti. Turistické a praktické bundy či nohavice preto vôbec nemusia byť iba ladené do neutrálnych tónov. O tom, ako si vyberať svoju výbavu na turistiku a aké sú tohto ročné trendy vo funkčnom oblečení, nám porozprávala Veronika Ferancová.

Mohlo by vás zaujímať: Horúce trendy plaviek na letnú sezónu 2018: Zistili sme, čo sa nosí a čo je definitívne out!

FEMINITY TV: Letná turistická sezóna je za dverami a my máme pre vás prehľad športových noviniek, ktorým neodoláte