Presunúť na hlavný obsah

Nová tvár Fashion TV Nikol Švantnerová má dokonalé telo: Toto je jej jedálniček a cvičenie

Zahraničné celebrity

Len pred pár dňami sa krásna bývalá Česká Miss Nikol Švantnerová stala novou tvárou módnej televízie Fashion TV. Okrem skvelých komunikačných schopností predviedla aj svoju ukážkovú postavu.

Nikol Švantnerová už nie je len bývalou Českou Miss či modelkou, ale po novom je aj moderátorkou a novou tvár Fashion TV. Práve ona sa totižto stala ďalšou tvárou, ktorá bude reprezentovať módnu televíziu. 

Mohlo by vás zaujímať: Česká Miss Nikol Švantnerová získala lukratívny post moderátorky Fashion TV: Viete, ako sa jej to podarilo?

Pri pohľade na Nikol je každému jasné, že na svojej postave poctivo pracuje a na šport nedá dopustiť. Jej ženské krivky a pevné telo sú jednoducho neprehliadnuteľné. Samotná Nikol nám prezradila, akému športu sa venuje a z čoho sa skladá jej jedálniček.

Strava, na ktorú nedá Nikol dopustiť

"Snažím sa jesť zdravo, ale niekedy (často) tiež zhreším. Raňajkujem vajíčka, alebo ovsenú kašu, obed si väčšinou sama doma uvarím, potom nejaká desiata a na večeru vždy niečo ľahké. Snažím sa hlavne o to, aby to bolo dostatočne pestré." Okrem toho sa nám Nikol priznala s tým, že momentálne prežíva obdobie, v ktorom sa zamýšľa nad tým, čo konzumuje a preto sa rozhodla skúsiť nízkokalorickú stravu. "Začala som s nízkokalorickou stravou SlimPasta a neviem si to vynachváliť. Spolu s tým tiež pijem veľa čerstvých štiav, ktoré si sama doma odšťavím."

Cvičenie

Nikol má, tak ako aj ďalšie ženy, rada beh: "Snažím sa chodiť aspoň 2 až 3-krát do týždňa behať a ostatné dni chodím do posilňovne. Tým pádom cvičím aspoň 4-krát týždenne. Pokiaľ však nemám čas, zacvičím si aspoň doma." V posilňovni si Nikol dá na strojoch a tiež s činkami cviky na brucho a zadok. Nikol v minulosti cvičila s trénerom, ale dnes už cvičí sama. "Aktuálne mi vyhovuje, keď cvičím sama, keďže už viem, čo mám robiť."

Prečítajte si: Kastingy na novú tvár do módnej televízie: Šou Face of Fashion TV odštartovala vo veľkom štýle!

Toto je jej denný rituál

"Určite nedám nikdy dopustiť na raňajky, ktoré ma vždy nakopnú, na svoj denný krém, bez ktorého by som nevyšla von a potom ten beh a cvičenie."

Kto bude ďalšou tvárou módnej televízie Fashion TV, môžete sledovať v rámci glamour reality show Face of Fashion TV. Od 13. októbra môžete sledovať prvé diely. Viac na www.tvfashion.eu