Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Najpopulárnejšia fitneska Zuzka Light radí: Len 15 minút denne týchto cvikov, a môžete mať telo snov

Fitness

Na to, aby ste zostali v super forme, vám stačí cvičiť.

Húževnatá, krásna a aktívna. Taká je fitness trénerka Zuzka Light, ktorá je síce pôvodom z Česka, no už piatym rokom žije v Amerike. Už roky sa deň čo deň venuje fitnessu, čo je na nej aj patrične vidieť. Zuzka je odborníčkou taktiež aj v stravovaní a my sme chceli vedieť, ako sa stravovať tak, aby sme nerobili prehrešky a zostali stále vo forme. 

Najzákladnejším pravidlom podľa tejto krásnej fitnessky, je nepoľavovať v progrese. Ak máme napríklad deň, kedy sa nám nedá cvičiť, alebo sme zhrešili niečím sladkým, základ je zostať s nohami na zemi a pokračovať znovu v našom zdravšom rituály. „Najhoršie sú cukry, tomuto neduhu by sa mali ženy vyvarovať, ak chcú zostať vo forme a fit,“ poradila odborníčka na stravovanie, Zuzka. 

Prečítajte si: 7 najlepších cvikov, akými sa dostanete po pôrode do formy: Tieto slová fitness trénera si zoberte k srdcu

Prekvapivo krátko, no o to intenzívnejšie 

Pri pohľade na Zuzkine telo, si človek povie, že tá žena musí tráviť v posilňovni hodiny a hodiny denne, no pri tom pravda je úplne niekde inde. „Na to, aby ste zostali v super forme, vám stačí cvičiť pätnásť minút denne,“ povedala nám skúsená fitnesska. To, ako cvičiť sa dozviete v priloženom videu. 

Prečítajte si: Chcete mať takéto vyrysované telo? Tieto účinné a efektívne cviky vám pomôžu vytvarovať postavu!

VIDEO: Fitnesska Zuzka Light prezradila, ako sa za pätnásť minút denne, môžete dostať do takejto formy. 

15-minutové cvičenie, s ktorým dosiahnete vytúžené telo snov. Je to výzva, ale funguje to!